Tokoa kotikentällä...

1. Luoksetulo Kolme kertaa jalkojen ali, lyhyeltä matkalta, jotai 2m. Virittelin hyvin ja oli hyvin vauhdikas. Toisella vähän hidasti, juuri kun hihkuin jess. Tyhmä minä.

2. Ruutu - alkuun 2 vauhtiruutua, sitten paikkaa 3x, loppuun vauhtiruutu. Meni hyvin, paikkaa haki joka kerta ensin etureunalta, naksutin liikkeestä, kun se lähti korjaa. Vauhtiruuduissa ei moittimista.

3. Jäävit - sekaisin kaikkia. muista äänenpainot ja eri palkat. Tää oli siis tarkoitus. Käytännössä tuo maahanmeno jäi pois, koska fiksu ohjaaja oli jättänyt namit keittiön pöydälle. Hyvä minä!

4. Metallia - Aluksi hetsaamista, ei syttynyt paljoa. Lähti perään heitettäessä ja nosti hyvin hyvin varovasti ja pudotti saman tien. Yritin viritellä enemmän, ei innostunut. Heitin ja pidin siitä kiinni ja annoin luvan mennä, pari ihan ok toistoa, mutta edelleen tiputti heti. Annoin sille kapulan suuhun ja liikuin itse kehuen sitä valtavasti. Tiputti joka kerta kun sanoin jotain. En päässyt ollenkaan palkkaamaan, vaikka lyhensin aikaa ja sanoin samantien irti. Into lähti tosi nopeasti ja sille oli ihan samantekevää mitä teen. Mitä enemmän virittelin ja kehuin, sitä passiivisemmaksi koira kävi. Metalli on iso ongelma...

Alkuperäisen suunnitelman mukaan tähän loppuun olisi kuulunut muutama seuraamisen pysähdys, mutta namien puuttuessa jätin väliin. Sen sijaan otin hauskana loppuleikkinä pallonheittämisohjattua, ikään kuin piristääkseni koirarukkaa, joka oli metallin jälkeen ihan motivaatio nollassa. Hyvin piristyi ja oli kivaa sen mielestä. Kuumuuskin toki vaikutti hieman, mutta tuo metalli on aikaisemminkin ollut suuri ongelma.

Kotona ennen ruokaa kokeilin ihan naksulla, kaipa sitä vaan on pakko aloittaa ihan nollasta koko metallitouhu, huoh. Klikkasin ihan vaan katselemisesta, toimi kiitettävästi, pian alkoi jo koskea siihen hampailla, saatiinpa muutama varovainen nostokin aikaiseksi. Jospa kokeilis muutaman tällaisen ihan helpon perustreenin...

ensi kerralla: jäävien liikkeellelähtö, merkki, ohjattu.

Ikioma tokokenttäni :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa