Agikisat Riihimäki 12.10.

Hö.


Ei tullut nollia, ei. Eikä edes tuloksia.
Hö.


Radat oli tosi kivoja, kuten aina Leena Rantamäki-Lahtisen radat on. Eka rata oli kiva, sujuva, hyvin etenevä aksarata. Radalla oli oikeastaan vain yksi valssi, tosi yksinkertainen ohjauksellisesti. Mut kun ei, niin ei. Kaksi tai kolme rimaa tuli alas ja lopulta loppuvaiheessa kielto ja hylly, kun Zerppa ampui suoraan putkeen hypyn ohi. Tossa alla viel ratapiirros. Muistaakseni hypyltä 6 ja 11(tai 12, en muista) tuli rimat alas. Pituudelta suoraan putkeen 15. Käytännössä ei muuta ihmeellistä ollut kun 9 putkella persjättö, 12-13 välillä valssi ja ei muuta.


Hyppyrata oli kamalaa säätöä. Odotin Zeroa valmiina 2 hypyn edessä, aika kaukana hypystä ja siitä putkeen. Se karkas väärään päähän putkea, mä varmaan ite ryntäsin liian aikaisin pois. Mut tää on mulle uutta tää putkihommeli, ku yleensä se olis ampunu sinne putkeen, vaik mä olisin heittäny kärrynpyörää samalla...
Putken ja muurin väliin persjättö, en uskaltanut kokeilla päällejuoksua muurille, mitä monet muut teki. Kuunteli hyvin ja kääntyi hyvin muurilta putkeen.
Sit 7 tai 8 rima alas, samoin 10. Molempiin tein valssin... Renkaalta se meni ALI :O Sit en muista tuliko viel lisää rimoja alas. Putkeen semihieno poispäinkäännöksen tapainen. Putkelta mä odotin sitä ja otin mukaan, mut se silti ohitti 17 hypyn.


En tiedä kuvittelenko vain, mut Zero vaikutti jotenkin hieman väsyneeltä ja radallakin tuntui jotenkin tahmaiselta. Se kulki muutenkin tosi huonosti radalla, eikä yhtään lukenut rataa tai mitään, hyppäsi ihan este kerrallaan. Se nyt ei sinänsä ole uutta, ettei se osaa lukea rataa, mut tää tahmaisuus on outoa. Kait se on taas jumissa... Lämppähypyillä ja torstaina treeneissä se kuitenkin hyppäsi tosi hyvin samankorkuisia rimoja kuin nyt (60 cm).

Höh, tuntuu taas jokseenkin turhauttavalta. Mä ite keskityin rataan ja ohjaamisen kerrankin kunnolla ja yritin ohjata joka esteen huolella.

Treeniohjelmaan:
- Suoraa, hyvin etenevää
- Vauhtiympyrää
- AINA palkka valmiina
- Loivia käännöksiä ja niissä valssit
- Erikorkuisia hyppyjä!
- Päällejuoksua
- Hyppytekniikkajuttuja

- Fyssarointia
- Kropanhallintajuttuja
- Jumppaa
- Kunnonkohotustreeniä

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa