Peltojälkeä tekemässä

Zerppaeläin lähti kätevänä poikana peltojäljestämään viereiselle pellolle. Äärimmäisen kätevää, kun ei tarvii kävellä ku 100 metriä tallomaan jälkeä 8) Tossa jälkikaavio, se loppuu tohon alanurkkaan, mistä suora vaihtuu vinoksi kohti tietä. Pituutta joku vajaa 400 metriä ja ikää 1h 15 min


Purkkeja oli neljä, eka tossa yläsuoralla, jossa on toi kiemura, kaksi pitkällä sivulla ja yksi lopussa.
Nameja kului noin pari desiä, keskimäärin joka neljännellä askeleella.

Zero jäljesti oikein hitaasti, nenä maassa, suoralla ei juurikaan erkannut jäljeltä. Molemmissa kulmissa sen sijaan kadotti jäljen ja nenä korkealla jatkoi etsimistä. Toka kulma löytyi lopulta melko näppärästi ja jatkoi matkaa. Tokassa kulmassa kadotti täysin jäljen ja jäi taivastelemaan pilviä. Loppusuora oli hieman levotonta, selkeesti vaikeampaa kuin edellä, vaikken tajua miksi. Siksakkasi hieman jäljen päältä ja toisinaan meni aika korkeallakin nenällä. Käveli vikan purkin yli, hinasin takaisin ja sit löysi. Kahdella purkilla jopa meni maahan suoraan, kahdella muulla oli vinosti.

Ensi kerralla:
- Enemmän kulmia
- Vaihtelevampi jälki, nää suorat on tylsiä
- Nameja noin joka 10. askeleelle
- Pituus oli sopiva
- Vois tehdä välillä metsään vaihtelun vuoksi

Sen pituinen se. Hei osaako joku käyttää Sportstrackeria? Kaksi kysymystä: Miten saan jäljelle merkattua keppien paikat? Ja sit miten saan kuvan ulos muuten kuin screencapturella?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.