Kuka ostaa mulle lentoliput Etelä-Afrikkaan?

MÄ NIIN MUUTAN ETELÄ-AFRIKKAAN!!!!Täällä on vaan kylmää ja märkää ja pimeää ja ankeaa ja kylmää ja märkää ja synkkää ja...

Eilen tokoiltiin koulun kentällä. Ohjelmassa seuraamista, kentälle tuloa, ruutua ja luoksaria. Zero oli vähän hakatun näköinen, ei taida raukka tykätä kaatosateesta....

Seuraamisessa oli kontakti kovin vaikeata, halusi tuijottaa mun käsiä. Käännökset, sivuskeleet ja juoksu oli hyviä. Kentälletulo hieno, tarjosi ihan itse paikkaa ja perusasentoa :)
Ruutu oli kovasti vaikeaa. Näkyi muutenkin huonosti, ei irronnu mun lähettämään suuntaan, vaan kaarsi luoksarin merkeille. Vaikka näytin, ei meinannu silti lähteä. Grrrr...
Luoksari oli kovin vaikeaa myöskin. Ei oltais haluttu juosta lain, Zerppa halus olla oikein pätevä, joten se pysähtyi ihan itse oma-aloitteisesti. Juoksutin moooonta kertaa, monta kertaa lopulta lelulla, ku ei meinannut jalat irrota. Stoppi vain yksi, se oli hieno.

Ai niin, en mä voikaan muuttaa Etelä-Afrikkaan, koska siel ei voi treenata jälkeä! Siel asuu kaikki maailman myrkyllisimmät käärmeet! :O

Zerppa teki kulmatreeniä. Sportstrackeri teki tenät eikä suostunut piirtää ekat 100 metriä:


Jälki yhteensä noin 500 metriä, purkkeja 5, ikää noin 1h 20 min, kulmia monta, nameja joka 10. askel, paitsi kulmissa alussa jokaisella ennen ja jälkeen, sitten loppua kohti vähensin kulmissakin nameja. 

Alussa meni varmaan joku harha, ku ei nostanut jälkeä ku vasta kulmassa. Sitten jäljesti tarkasti, eteni kävelyvauhtia. Jokaisessa kulmassa hukkasi jäljen. Etsinässä ei muutenkaan ollut logiikkaa - löydettyään taas namin jostain se saattoi seuraavaksi etsiä kymmenen metrin päästä, ei selkeesti osaa tarkentaa hajua. 

Etsi jäljen kuitenkin pitkään ja sinnikkäästi joka kerta, kun hukkasi sen ja löysi itse joka kerta takaisin. Lopussa mä en itsekään ollut ihan varma, mistä se kääntyikään, siksi tollainen ihme V-mutka tossa kuvassa yllä. Kulmat selkeästi ovat vielä hankalat, millähän niitä olisi parasta treenata? Ei auttanut, että laitoin nameja tiiviimmin, ajatus oli, että Zerppamies hidastaisi ja seuraisi tarkemmin jokaista askelta. Pitänee treenata enemmän juuri kulmia, ehkä meillä on ollut turhan yksipuolisia jälkiä ja liikaa pelkkää suoraa. 

Tältä se oikeasti (oli tarkoitus) näytti: 


Siis tää piirros on ehkä hienoin ikinä! Olen ylpeä siitä! 


Eli aika paljon mutkaa. Zero tarvitsi nimenomaan kulmatreeniä ja näköjään tarvitsee lisää. Jälki ei ollut mitenkään liian pitkä, ei tuntunut ylivoimaisen pitkältä. Aikaa meni noin 40 minuuttia, josta suurin osa meni kulmissa haahuiluun. Kyllä Zerppamiehestä vielä jälkihauva tulee! Lämmittelykepinkin ihan itse löysi ja meni maahan! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.