Straight forward said the grandma in the snow

Keskiviikkona hakua

Zerolla oli nenä ihan kiinni, mut mä olin ihan megaonnellinen, kun se meni suoraan! Joka pistolla! Voi että kun tätä ollaan kyl treenattu! 

Eka suora etukulma, sinne meni kuin tykki, mut jäi sit pyörimään ukon lähistölle. Toka oli etenevä, tai siis "etenevä". Se meni suoraan etukulmaan, sit jäi pyörii sinne, sit eteni, sit jäi pyörii, sit eteni alueen puoliväliin, sit taas etukulmaan ja sit pyöri ja hyöri, kunnes löysi. Kuulemma ohitti maalimiehen noin puolen metrin päästä. Aika lahjakasta mä sanoisin! 

Kaks muuta ukkoo suoria, meni taas tosi nätisti suoraan, mut pyöri vähän aikaa ennen ku löysi. Palkkana kissanruokaa, sen jälkeen hetsausta ja muutama haukku, lelulla nää. Hieman nihkeesti alkoi haukkua, se ei selkeesti matalassa vireessä osaa haukkua. Pitää treenata lisää. 

Kuva: Johanna Koskiaho
Torstaina aksaa. 

Tein jotai 2-luokan tasoista rataa, 25 estettä. Tosin pätkäistynä, ku en saanu kokonaan läpi kerralla. Teemana valssit ja ihan eteneminen. Oli tosi pätevä ja superkiltti, koko treenin aikana tais tippua yksi rima. Okseri oli mukana, samoin muuri. Näitä pitää selkeesti treenata enemmän, ne on aina vaikeita! Valssit meni tosi nätisti, samoin takaakierrot sun muut. Ei oikeen kyl lue rataa, eikä etene oikein itsenäisesti. Tuntu et joka hypyllä taas käänty kattoo mua. Täytyy nyt enemmän tehdä irtoamista ja etenemistreeniä. 
Kepeille irtos kans hienosti ja kepitteli kauheeta vauhtia :) 
Kontaktit, no ihan hyvin, meinas tosin tarjota taas sitä yläosaa. 

Lopuksi vauhtisuora/-ympyrä. Tosi huonosti irtosi putkeen! :O Lopulta tuntui kuitenkin tajuavan asian ja tykitti täysii. Tätä pitää tehdä enemmän. Viimeksi kun treenasin hyppytekniikkajuttuja, niin nää vauhtiympyrät tuntui auttavan kaikkein eniten siihen, et se hyppäsi oikein ja lisäksi se keskittyi katsomaan eteenpäin. 

Muuten ei olla ihan kauheesti treenattu. Emmi on vienyt sen muutaman kerran aksaamaan ja mä oon tokoillut vähäsen. Niin ja keskiviikko Zerpalle tehtiin neurologinen tutkimus. Tai tarkemmin sanoen sille tehtiin kahdeksan neurologista tutkimusta. Loppua kohti se alkoi jo itse tarjoamaan refleksikaaria :D Liian fiksu koe-eläin mulla. 

Kuva: Johanna Koskiaho


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.