Kolme pientä tokoilijaa

Tokoa kolmen pienen koiran voimin. Tällä kertaa hihnojen toisissa päissä olivat Zero, Step ja Simba.

Zero teki metallia, ruutua ja kaukoja. Metallia se teki kauhealla innolla, voi että kun pienellä silmät loisti! :) Tosi nätit palautukset ja luovutukset. Ensi kerralla pitää treenata loppuun asti luovutusta! Nyt mä palkkasin vauhdista ja erikseen luovutukset.

Ruutu oli vauhdikasta, en oikeen meinannut taas hahmottaa oikeaa paikkaa. Tähän täytyy kiinnittää huomiota tulevaisuudessa. Hyvin se tarjosi itse oikeaa paikkaa kuitenkin. Seuraaminen oli nättiä myös.

Kaukot olivat kovin vaikeat. Se oli ihan ylivireessä, täytyy ruveta palkkaamaan namilla. Jotenkin se on ruvennut ennakoimaan i-s-m vaihtoa niin, että se menee suoraan i-m. Lisäksi se menee i-s vaihdossa vinoon oikeaan päin, eli se siirtää persettä vasemmalle ja päätä oikealle (itsestään nähden). Tätä sain muutaman hyvän toiston namipalkalla. Lisäksi se peruuttaa monta askelta aina seisomaannousussa.

Simba pääsi tekee metallia ja ruutua. Metalli oli - no, vauhdikas. En oo ikinä nähnyt koiraa noin innoissaan metallikapulasta! Se jopa varasti kerran! Luovutukset ei ollut kovin nätit, se ei pitänyt tiiviisti kiinni, vaan pureskeli. Ruutu oli vauhdilas, mutta se ei oikein osannut tarjota paikkaa, jäi pönöttämään paikalleen ja tuli sitten pois.

Step teki ruutua, se oli ainakin superhypermegavaudikas :) Aika hauskasti se kyl pyörii ruudussa, jos ei heti sano stop-käskyä, kuin väkkärä!

Eli ensi kerralla:
- Metallia koko loppuosa
- liikevälejä
- kokonaisia liikkeitä
- Kaukoissa namipalkka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.