Mikä sirkus!

Lauantaina Kikin kanssa kaukalon kentällä sopivasti ennen kuin sirkus pystytti telttansa.

Liikevälejä: Palkkasin normisti seuraamisen tarjoamisesta sekä perusasennoista. Olin levitellyt merkkejä suorituspaikoiksi ja vaihtelin niiden välillä palkaten joko välistä tai perusasennosta tai liikkeen alusta.

Liikkeestä maahan: Nätti seuraaminen alkuun ja siitä nopea maahanmeno, oli tosi hyvä. Seuraavaksi tein paluuta, sekin oli hyvä, Kiki kestää nyt kyllä hyvin mun liikkeet eikä yritäkään nousta. Siitä palkka. Lopuksi vielä nousua, koska se välillä takkuaa. Oli nyt hyvä, mutta toki pitäisi saada treenata myös liikkurin kanssa, koska se on todennäköisesti pahinta.

Kaukot: Palkkasin pari kertaa ihan maahanmenosta, vaikka toki tämäkin on kohtuu helppo ilman liikkuria. Ensimmäisestä noususta useampi palkka; tämä ei vaan onnistu pitkältä matkalta ja silloinkin kun nousee, niin kävelee ylös, eikä pompi kuten olen opettanut. Voi huoh, tämä on vaikeaa. Mä en oikein tiedä mitä tekisi, kun läheltä kuitenkin enimmäkseen menee hyvin, mutta heti matkan pidentyessä ei enää toimi, ei auta vaikka pidentäisi matkaa pikkuhiljaa.

Palkattomuutta: 
- Maahanmenon loppua, siitä kun koira maassa, paluu koiran viereen, nosto ja kiitos. Siirtyminen kaukoihin ja superpalkka ensimmäisestä noususta. Tämä meni oikein hyvin.
- Kaukojen loppu, siitä kun koira istuu, maahan ja paluu, nosto ja siirtyminen maahanmenoon, palkka seuraamisesta. Tässä lähti huonosti mukaan seuraamiseen ja kyyläsi eteenpäin, tasaantui kuitenkin ja siitä palkka.

Zerppa on erittäin tyytyväinen, että kohta pääsee taas ulos trenaamaan! 
Seuraavien viikkojen suunnitelma olisi nyt suurin piirtein tässä: 

vko 15: Valkkuryhmän treenit
vko 16: Liikeosat kuntoon, liikevälejä
vko 17: "kenraalit" loppuviikosta - käy liikkeet läpi kokonaisuudessaan
vko 18: Kenraalin perusteella liikkeiden hiomista
vko 19: Alkuviikosta lyhyesti aloliikkeet läpi, valmistelevat to ja koe lauantaina. 

vko 20: Palauttelevat treenit alkuviikosta, valkkuryhmän treenit lauantaina
vko 21: Liikkuroitua yhteistreeniä, pääpaino alo-liikkeissä
vko 22: Liikkuroitua yhteistreniä, pääpaino alo-liikkeissä
vko 23: Valmistelevat alkuviikosta, koe Lohjalla lauantaina, JOS Veikkolan kokeesta ei tule tulosta

Alokasluokan lisäksi treenataan ylempien luokkien liikkeistä mm. jääviä, noutoa, merkkiä, ruutua ja umpihyppyä. Suunnittelin, että muut liikkeet (tunnari, kaukot, ohjattu) aloitettais tosissaan syksyllä SM-kisojen jälkeen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.