Haukkuja ja epähaukkumista

Ilmaisutreenit kolmistaan kaarihallien takana. Viisi haukkua, nyt tarjosi jo hyvin haukkua, maahanmenoa mietti vielä. Tuntuu, että selkeästi kokeili, irtoisiko palkka seisomisesta, istumisesta tai kyyristymisestä. Maalimiehet olivat hereillä ja palkkasivat vasta maahanmenosta. Haukku on nyt selkeästi parantunut, haukkuu pidempää sarjaa ja häiriintyy myös tosi paljon vähemmän mun liikkeestä kuin aiemmin. Ihan en vielä kävele viereen vaan kävelen siksakkia koiran luokse ja liikun näin vähän kauempana. 

Keksiviikon kunniaksi tokoa hallilla Pian kanssa, ohjelmassa pieni kisamainen setti (seuraaminen, kierto ja liikkeestä maahanmeno sekä liikkeestä seisomista, kosketusalustaa, ruutua ja noutoa. 

Kosketusalustaa ei oikein muista, tämä ei etene millään. Pitää nyt ihan palata taaksepäin ja naksutella ihan vaan etujalkojen kosketuksesta ensin. Lisäksi paikallaan seisomista niin, että tyylii ohjaan sen siihen. Tämä toimi tosi hyvin, pysyy hyvin seisomassa. 

Ruutua pallon kanssa diagonaalisesti, oli helppoa. Voisi ehkä tätäkin kokeilla joku kerta niin, että Pia kävisi näyttämässä ruutua ja sit joko itse tai se heittäisi pallon ruutuun. Toki kosketusalustalla kokeillaan sit paikkaa, mut että pääsisi vähän eteenpäin kuitenkin. 

Liikkeestä seisominen meni nyt tosi hyvin, ensin pari toistoa edestä ilman käsimerkkiä ja sit sivulla selkeän käsimerkin kanssa. Hyviä stoppeja, pääsin kokeilemaan parin toiston jälkeen jopa ilman käsimerkkiä (pidin palloa vasemmassa kädessä selän takana ja heitin taakse) ja nämäkin oli tosi hyvät, kun tein nyt peilin edessä itse ryhdikkäänä. Ai että, joku sentään etenee! 

Kisamainen setti: 

Kehääntulo jotenkin tahmea, ei ollut hereillä ja sivulle tuli ihan hitaasti ja liian eteen. Uusintayritys oli ihan hyvä. Mut että näitäkin pitäisi treenata. 

seuraaminen oli Kikin mielestä liian pitkä, keskittyminen herppaantui ärsyttävästi. Käännökset hyviä, juoksussa hivenen edisti, hitaassa ihan hyvä. Juoksun käännöksiä ei juurikaan olla tehty, ihan hyvin toimi, kun itse muistaa olla tarkkana askelluksen kanssa. 

Sanoi hau tässä välissä, kun jäätiin hetkeksi puhumaan. Käskin maahan ja jatkettiin siitä, tämä ihan hyvä.

Kiertoon ei meinannut lähteä, tätä ei ollakaan kauheasti liikkuroituna tehty. Lähti uusintayrityksellä, tuli nätisti eteen ilman erillistä käskyä ja siitä heti sivulle. Argh. 

Tässä välissä oli ihan hyvä ja seurasi mukana. 

Liikkeestä maahanmeno oli hieno ja nopea. 

--> Liikkuroituna kiertoa, kierron (ja luoksetulon) loppua, enemmän treeniä seuraamiseen liikkuroinnilla ja ilman, liikkeiden väliä ja liikkurointia muutenkin taas lisää, samoin kehääntuloja. 

Lopuksi pari toistoa kiertoa, sivulta lähtiessä jotenkin vähän vaikeaa, vapaana lähtee nätisti. Ei yhtään kuunnellut suuntia, kun koitin kierrä/takaa -erottelua. Toimi vasta, kun lähetin oikealta puolelta. Enemmän tällaista kuuntelutreeniä pitäisi tehdä. 

Noutoa kiinni kapulaan pari, nämä hyviä. Sitten jätin koiran suuhun kapulan, nämäkin oli hyviä. Sitten koitin heittää kapulan ja toistin hae-käskyn, mut heti alkoi suu käymään. Pitää nyt pysytellä noissa perustreeneissä vielä. Argh. 

Hyppyä ihan lopuksi, kun alkoi jo jälkikasvulla mennä hermot. Tein siis nyt pelkkää hyppyä, ilman hyppytekniikkarensseleitä. Aloitin 80 sentistä ja nostin 85 senttiin. Kumpikin sinänsä meni tosi kevyen näköisesti, mutta aika karmeahan se sen hyppytekniikka on. Lisäksi selkeästi huomasi, että korkeus kasvoi, koska näytti aluksi vähän jännittävän. Mielestäni hyppäsi kuitenkin nätimmin loppua kohti, joten ehkä hyppytekniikka yhdistettynä ylipäätään hyppäämiskokemukseen on ihan toimiva ratkaisu, luulisi metrisenkin onnistuvan. Törmäsin Suskiin treenin loputtua ja naureskelin, että varmaan skumpat on kyl pakko korkata sitten, kun metrin raja menee rikki :D  

Ne osti mulle taas uuden pedin! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.