Tokoa aurinkoisessa Veikkolassa

Keskiviikon treenit montussa. Aurinko paistaa ja oli niin lämmintä, että olin pelkässä fleecessä <3
Ohjelmassa isojen tyttöjen liikkeitä.

Seuraaminen: temponvaihtelut teemana. Eri nopeudet sujuvat hyvin ja seuraaminen hyvää. Vaihdot sen sijaan nopeasta hitaampaan ovat vähän haastavia, meinaa rynniä. Toimii, kun muistaa itse sanoa käskyn ajoissa, pari askelta ennen vaihtoa on aika sopiva. Eli tässäkin on kyse oikeastaan lähinnä ohjaajasta...

Ruutu: kosketusalustalla pari toistoa, hakee oikein hyvin alustalle. Kolmas toisto ilman alustaa ja neljäs taas alustalla. Haki oikeaa paikkaa myös ilman alustaa oikein hyvin. Suurin haaste on melkeinpä mun pallonheittotaidot - pallo lähtee helposti lentämään korkealle ja lyhyesti, kun tarkoitus olisi osua ruutuun tai mielellään sen taaksekin. Stoppia se ei ymmärrä vielä, vaikka olen sitä sille alustalla sanonutkin.

Seuraamiseen kutsu: ekaa kertaa treenattiin tätä ja mulla ei ollut nameja mukana. Tulee kyllä iloisesti luokse, mutta jää helposti pomppimaan mun eteen ja hakee seuraamiseen huonosti tai ei ollenkaan. Toistin sille käskyn kun oli jo melkein vieressä, näin sai ehkä pienen ajatuksen asiasta. Pallo kainalossa sain muutaman hyvän toiston, mutta namilla tätäkin varmaan saisi vähän paremmaksi.

Ohjattua: Kiki oli selkeästi viime kerralla tehnyt muistiinpanoja, koska sujui jo tosi paljon paremmin! Heitin kapulat seisovan koiran edessä sivuille vuorotellen ja lähetin. Pääsääntöisesti kuunteli nätisti ja lähti sinne, mihin ohjasin. Jostain syystä sen ajatus on lähteä sinne kapulalle, jonka heitän ensin - tässä voisi itse olla tarkempana, ettei ole niin kaavamainen. Yritin myös heittää ne yhtaikaa, mutta noh, se vaatii liikaa koordinaatiota meikäläiselle. Nyt se myös pysyi tosi hyvin paikallaan seisomassa, tuleepahan tätäkin treenattua samalla. Ensi kerralla pitää tätäkin palkata namilla välillä.

Eteenlähetys: en ole tätä tehnyt muuta kuin pk-tottikseen liittyen, mutta en haluaisi sekoittaa noita kahta, kun ovat vähän eri liikkeitä. En haluaisi, että Kiki säntää yhtä lujaa eteenpäin tässä. Ihan kosketusalustalla tein eri suunnista. Ei oikein meinannut lähteä eikä oikein saanut ideasta kiinni. Meinasi touhuta muuta välillä, tarkasti kepit maasta ja kiersi noutokapulat lähistöllä. Käskynä sanoin nyt ihan vaan koske, mutta se ei tule olemaan lopullinen käsky. Joku fram ehkä?

Zero kokeili puolenvaihtoja, aika iloisesti se sekoittaa ne ja takaakierron, kun ei kuuntele eikä kuule hyvin. Saatiin ihan hyviä toistoja lopulta kuitenkin, kun itse muistaa olla käsimerkkien kanssa selkeä ja sanoa käskyt kovaa ja selkeästi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa