Hierontapäivä

 Käytiin hierojalla molemmat, Kiki aamulla ja mä illalla. Ai että, tekipä terää! Hieroja oli uusi tuttavuus, Heidi Malmström, joka toimii Vekoran kanssa yhteistyössä. Kiki ei ole aiemmin tainnutkaan käydä hierojalla, aina vaan fyssarilla. Oikein hävettää, miten harvoin on tullut käytyä lihashuollossa... Laitan nää nyt saman fyssarilla-tunnisteen alle, jotta löydän jatkossa kaikki tekstit. 

Kikiraukka oli tosi jumissa. Erityisen pahat olivat vasen takajalka ja oikea etujalka, ihan tarkkaan en tosin muista, mikä kohta jalasta. Ilmeisesti vähän kaikki. Myös selän alueella oli paljon jumeja. Kikiparka ei oikein osannut rentoutua ja oli varmasti kipeä. 

Varasin seuraavan ajan kolmen viikon päähän, jospa saataisiin lisää jumeja auki. Tässä välissä pitää ehkä treenata vähän kevyemmin ja tehdä enemmän pitkiä ravilenkkejä. Erityisesti saan kiinnittää huomiota loppuverryttelyyn, ettei lihakset menisi enempää jumiin. Olin aiemmin tosi tarkkana, mut olen saattanut vähän sluibailla tässä. 

Myös tää mun on-off -treenaaminen on vähän huono. Olisi parempi treenata tasaisesti vuoden ympäri kuin tällee muutama viikko täysiä, muutama viikko lepoa -tyyppisesti. 

Kikistiina nauttii pihasta, toistaiseksi tosin vielä hihnassa, koska aita ei ole valmis. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa