Tokoinnostus is bäk

 Tokoa Hiidenrannassa hiekkakentällä kera Pia&Bolt. Hitto, kun noiden treenejä seuraa, alan pohtia yhä enemmän sitä, päästäänkö me koskaan edes EVL:ään asti. Jotenkin masentavaa, miten älyttömästi siellä on nykyään pieniä osia, hiottavaa ja hinkattavaa ja valmista ei tuu ikinä. Tuntuu, että aika loppuu kesken. Noh, tässä kuitenkin päivän treeni: 

Ruutu: oon nyt jokusen kerran kokeillut ruudun siirtämistä. Kikillä on kauhea haaste ruudun bongaamisessa, tämän pitäisi auttaa siihen. Lisäksi yksin treenatessa se yleensä näkee ruudun rakentamisen. Tällä kertaa ruutu diagonaalisesti kenttään nähden, ajatus oli lähettää noin 23 metristä. Jotenkin ei yhtään hahmottanut, teki kauhean banaanin oikealle ja jouduin lähettää tosi läheltä. Siirrettiin ruutu ja taas kauhean vaikeaa, vaikka tulin jo heti vähän lähemmäs. Itse ruutu oli lopulta ihan hyvä, alusta oli mukana joka toistolla. 

Jäävät: liikkeellelähtöä ja käskytystä, itse jääviä ei tehty. Liikkeellelähdöt on parantuneet ihan huimasti viime syksyisestä, sen sijaan muu seuraaminen oli aika jäätävää. Tuntui, että ruutusekoilu ja helle tekivät tehtävänsä jo tässä vaiheessa treeniä. Liikkurointiin ei reagoi lainkaan, tämäkin on mennyt eteenpäin ihan huimasti. 

Ohjatun eteenmeno: Kapulat 5m etäisyydellä toisistaan, reunimmaiset 2 - 3 metriä meitä kohti. On selkeästi unohtanut tämän aika pitkälti, aikani sain linjata, että sain irtoamaan suoraan eteenpäin. Yritti ensin vasenta, sitten oikeaa. Vaihdettiin suuntaa ja nyt meni selkeästi paremmin. Osasi myös niin, että kapulat vietiin suuntaamisen jälkeen. Pitää olla ehkä tarkempana jatkossa pysäyttämisen kanssa, että menen sinne palkkaamaan. En ehkä halua, että tulee pois omia aikojaan. 

Ruutu: halusin pari onnistunutta toistoa alun sekoilun jälkeen. Ruutu samassa paikassa kuin äsken viimeisellä toistolla, lähetys jostain 15 metristä, tämä hyvä. Siirrettiin uuteen paikkaan ja lähetys selkeästi lähempänä, tämä myös hyvä. Pitäisi vähän treenata bongaamista ja häiriöitä. 

Kikiparka on treenannut viimeiset neljä päivää enemmän, kuin 2kk aikana yhteensä :D 

Ensi kerralla: 

- Ruutua selkeästi aluksi lähempää 

- Ruudun häiriöt mukaan: tötsät, kehänauhat, ihmiset, kapulat... 

- Useita ruutuja, harjoittele bongaamista 

- Kokeile namimaattia ruutuun ja ohjattuun, ettei palkka aina tulisi minulta 

- Jäävejä tötsillä ja kapuloita kohti

- Ohjattu: eri muodostelmia, voisi ehkä edelleen kaventaa ja laittaa useita kapuloita, jotka joutuu ohittamaan. Takapalkka. 

- Noutoa ja kiertoa käskytettynä 

- Seuraamista

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa