Maailman kikimäisin löytö

 Itsekseni nopeat pikatreenit Navalassa maanantain kunniaksi. Päästiin testaamaan uutta tokopantaa, kuulkaa oikein Kanadasta asti tuotu; postimaksut, verot ja tullit maksoi enemmän kuin itse panta, mut hei tulipahan tilattua! Se on upee :D 

Ylellisyyttä päästä kerrankin aivan yksinään treenaamaan, ilman kiirettä ja ilman vauvaa. Säätkin on hellinyt yllättävän kivasti, nytkin oli ihana auringonpaiste ja tarkeni ilman hanskoja. 

Ostin Kikille maailman kikimäisimmän tokopannan! 


Ruutu: Ajatus oli testaa namimaattia ruudun takana. Namimaatti kieltäytyi kuitenkin yhteistyöstä, kuten ekalla toistolla huomasin. Meni läpi, siitä ei palkkaa, toisella pysähtyi hienosti ja odotti maatilta palkkaa, jota ei koskaan tullut. Noh, tein sit lelu sivussa, yritti kerran varastaa ja luopui sitten ajatuksesta, kun en päästänyt. Kokeilin lähetystä noin 28m etäisyydeltä ja lähempää myös evl-lähetystä sivuttain. Kumpikin toimi oikein hyvin. 

Ruudun seuraamaan tuloa: Ei olla tehty aikoihin, tein ihan erillään ruudusta ja eri suunnista ja kulmista, myös vähän evl:n jääviä ajatellen. Toimi tosi hyvin, pidemmältäkin matkalta tulee täsmällisesti sivulle seuraamaan kivalla kontaktilla. 

Jäävien erottelua: Ensin edessä 3xistu ja 1xseiso. Yrittää tehdä vuorotellen istumista ja seisomista, ei oikein kuuntele eikä usko, et istumisia voi tosiaan tehdä peräkkäin kolme kappaletta. Seuraavaksi oikealla seuraamalla 1xseiso, 2xistu ja 1xseiso, nämä meni oikein hyvin. Lopulta yksi seisominen vasemmalla seuraten, tämä myös hyvä. Ensi kerralla tehdään sama sarja, mutta toisinpäin. 

Eteenmeno: Oltiin viety ihan treenin aluksi kolme lelua eri paikkoihin ja käytiin lopuksi hakemassa pikkuhiljaa matkaa pidentäen ehkä 5 - 20m matkoilta. Toimi tosi hyvin, eteni suoraan ja lelua kohden, vaikka ne ei mitenkään suoranaisesti paistaneetkaan. Muistaisikohan se ensi kerralla vielä, jos laittaisi samoihin paikkoihin Kikin näkemättä ja lähettäisi hakemaan ne...? 

Tää on niin Kikin näköinen, kuin vaan olla voi :D 


Ensi kerralla: 


- Hanki paristot ja kokeile vielä namimaattia

- Pidempiä matkoja ruudussa

- Ruudun korjauksia lisää 

- Jäävien erottelut, teemana istuminen

- Eteenmeno samoihin paikkoihin, Kiki ei näe vientiä 

- Seuraamaan tuloa eri asennoista ja myös perusasentoon ja juoksusta 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa