Hinkkaamista, hinkkaamista ja hinkkaamista.

Talvi tuli takaisin, mutta se ei meitä lannista, aldrig I livet! Sinnikkäästi siis treenikentälle tokoa hinkkaamaan. Hinkkaamiseksi se nimittäin taas meni, kökkö sentään ja jouduin taas kerran joustamaan ja muuttelemaan suunnitelmaa.

Ruutu

Tarkoitus ottaa eka sillai kisanomaisesti, halusin nähdä, mis mennään. Eihän me missään mennä, ei. Eka meni vaa repulle, ei edes tajunnu koko ruutua. Sit ku olin et missä ruutu, missä ruutu, niin Zero kyllästyi ja juoksi täysii ruutuun. Oli muuten ihan superhieno ja olisin muuten antanut superpalkkaa, mutta koska lähti ilman käskyä, tyydyin vaan kehumaan ja hain pois.

Sit otin uusiks, Zero lähti kyllä, mutta ihan liian reunaan, oli kyllä ruudun sisällä, mutta halusin keskelle taakse. Annoin etsiä paikkaa, kivasti haki. Sit lopulta kun pysäytin mielestäni just oikein, ni tullessani lähelle, huomasin et makas takanauhan päällä. Et se siitä ruudusta sitten. Väliin vauhtiruutua ja sit paikan hinkkaamista. Välillä vaihdoin suuntaa, ei taas tajunnu, tarjosi etunauhaa ja välillä oikeaa tötsää. Päätin nyt kiristää vaatimuksia ja palkkasin vaan, jos menee suoraan markkerille, ei siitä tötsien tarjoilusta. Luulen, et se kyllä osaa, jos vähän käyttää päätään. Sit päätin siirtää ruutua toiseen paikkaan, hyvin älysi tällä kertaa paikan.

Liikkeestä istu

Aluksi palkkasin heti istumisesta takapalkalle, toimi kivasti. Sit otin koko liikkeenä, toimi muuten kivasti, mut tuli vähän sellainen aavistus että se saattoi istuutua jo ennen mun käskyä. Kokeilin siis niin, että kävelin oikein superpitkään ennen käskyä. Sehän istua möllötti vähän matkan päästä. Oon siis näköjään taas sortunut treenaamaan liian kaavamaisesti. Otin monta toistoa, käskin uudelleen seuraamaan, jos istuutui. Ei vaan ottanut tajutakseen, monta toistoa ja monta huomautusta myöhemmin se alkoi hiffata. Seuraavaksi tajusin, et sen seuraaminen on ihan karmeaa. Edistää ja poikittaa hulluna. Päätin kuitenkin korjata sitä myöhemmin. Otin vielä häiriökäskyjä, koska epäilin, että se saattaisi tehdä samoin niissäkin. No tekihän se. Ei millään tajunnut, että käsky ei oo sama asia ku istu. Tein samalla taavalla kuin äsken. Monta toistoa ja monta huomautusta myöhemmin älys vihdoin ja teki hienosti mitä halusin.
Tätä pitää kuitenkin treenata vielä tosi paljon. Nyt on vielä aikaa korjata asia.

Ensi kerralla
- Ennen liikkeestä istumista pelkkää seuraamista suoraan.
- Paljon häiriökäskyjä mukaan.
- Pitkä seuraaminen ennen käskyä, ei aina saman kaavan mukaan.

Seuraamista

No pakko tätä oli vähän hinkata, kun oli niin karmeeta. Kävelin ympyrää vasempaan suuntaan. Tuntui tosi kamalalta, ihan kuin olisin joutunut työntää koiraa edelläni. Seuraaminen kuitenkin tasaantui hieman, kun olin tarpeeksi pitkään tuota tehnyt. Lopulta pääsin jopa suoraakin ihan nätisti. Pitää näköjään tehdä tätäkin välillä.

Kaukot

Lähinnä m-s-m. Tällä kertaa s-m oli tosi hieno, kertaakaan ei lämäissyt tassua eteenpäin!!!!!!!! Sen sijaan m-s oli nyt jostain syystä taas hankala. Meinasi siirtää takajalkoja aina välillä. Myös ennakointi tuli taas esille. Jos en heti antanut käskyä, se teki itsenäisesti. Muutaman m-s-m vaihdon jälkeen se ei kuunnellut istumista enää. Pitää treenata lisää tuota kuuntelua.

Loppuun oli pakko ottaa vielä pari ruutua. Tällä kertaa oli ihan älyttömän hienoja. Tarjosi kivasti alustaa joka kerta joka suunnasta.

Vähän taas tuli muuteltua plääniä. Oikeesti tarkoitus oli ottaa metallia, mutta hylkäsin sen heti alkuunsa, koska oli niin pirun kylmä. Luoksariakin piti ottaa, mutta hylkäsin senkin, koska oltiin hinkattu jo muidenkin edestä...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.