Kootut treenaamiset...

Viikonloppu on ollut vähän hiljaista. Käytiin kotikonnuilla enkä saanu aikaseks mennä treenikentälle. En sitä paitsi oo maksanu avainmaksuakaanf vielä. Hups. T. köyhäopiskelija.

Sunnuntai illalla käväisin kuitenkin kotimatkalla Tikkurilan lukion pihalla. Treenattiin istumista, ruutua, juoksua ja luoksaria.

Istuminen: paljon suoraa, oli edelleen kaameeta seuraamista, mutta ei enää ennakoinut. Otin lopussa häiriökäskyjäkin mukaan, tosi hiljaa ekaks. Kerran meni ansaan, muuten kuunteli hienosti. Istumiset oli vauhdikkaita.

Ruutu

Tähän olin erityisen tyytyväinen. Olin laittanu pallon valmiix, lähetin läheltä ja palkkasin siitä et kattoo ruutuun päin. Ruutu näky huonosti pimeässä, eikä Zero tienny pallon olemassaolosta. Kivasti etsi ja meni hienosti sinne. Sitten otin alustalla, hienoata oli. Sit alusta pois ja pysäytin ite. Oli ihan täydellistä taas! Pari toistoo, lopuks viel yks alusta. Tein myös nii, et kävelin ruudun ympäri muutaman kerran, et oppis pysyy paikallaan. Toimi hyvin.

Juoksua: En oo enää varma mitä tehtiin tossa. Jotai.

Luoksari: Hieman paha asfaltilla. Viel pahempi jäällä. Valitse sit noista. Seisomiset hieman hitaita, läpijuoksut ok vauhti. En ottanu montaa. Inhoon noita alustavaihtoehtoja. Miss you rakas hiekkakenttäni!

Maantaina vietin tenttivitutuspäivää*, opiskelumasennusta ja tortillailtaa, enkä oikeen ehtiny treenata. Harmittaa tuo mun saamattomuus ja suunnitelmasta poikkeeminen, ärh.

Wuh. Junaileminen on perseestä kivaa. 

Herra Hiiri junailee myös. 

Tiistaina metlan pihalla, missäs muualla. Ohjelmas metallia, luoksaria ja kaukoja. Just tajusin täs kotona, et tarkoituksena oli ottaa ruudun luoksaria ja mä puupölkky unohdin. Treeni tuntuiki oudon lyhyeltä. Iha hyvä suunnitella tarkkaa treenit, viel jos osais lukee...

Metalli

Ihmeen tahmeeta touhua. Otin tuontia ja luovutusta. En millää saanu Zeroo innostumaan ja luovutukset oli kauheita, aina jäi liian kauas, sit korjas vähän ajan päästä. Huooh. Tää on taas menny ropisemalla alaspäin...

Luoksari

Maahanmenoa tällä kertaa. Oli taas huonot alustavaihtoehdot. Otin monta läpijuoksuu, ennakoi aika törkeesti siin yhdes välis, tosin jäi seisomaan, ei maahan. Myös muutama häiriökäsky, maasta nous seisomaan kerran, seisomisessa ei liikkunu. Maahanmeno oli kauheen hidas. Epäilen, et ei tykänny alustasta. En taida kauheesti enää harrastaa tätä. Treenataa sit lisää ku on sulaa ja järkevä alusta.

Kaukot

m-s-m-i. Ei häiriökäskyjä, selkeet käsimerkit. Oli todella nätit vaihdot, ei moittimista. Etäisyyttä joku 15 metrii. Tosin alussa koomaili m-s tosi pahasti. Mikä lie mielenterveydenhäiriö.

Tänään Zero oli jotenkin tosi alivireinen ja keskittyminen herppaantui pahasti. Se kyllä teki mitä pyydettiin ja teki töitä kivasti, mut aina liikkeiden välissä sitä sai olla kalastelemassa jostain ja se piippaili ja vilkuili johonki kaukaisuuteen. Pitää seurata... Viillän itteltäni ranteet auki, jos Zero sairastuu nyt kennelyskään ja viiden kuukauden treenit ja koko kevään tavoitteet menee hukkaan sen takii...

Treenattii viel kotona tunnarii ja pitämistä. Tunnari tosin oli vähä hajustamattomilla kapuloilla, joten otin vaa kaksi kertaa. Oli tosi kiva, teki hienosti ja rauhassa töitä. Ekassa tosin vaikutti jotenki epävarmalta, tiputti oman kapulan ja haisteli uudelleen. Siitä päättelin, et ei oo järkevää touhua. Pitää hankkii kaveri tekemään meille tunnarin. Mun luennot pitämisestä on tainnu mennä perille, se piti tosi nätisti kapulaa, heittäminen ja kaluaminen on vähentyny ihan huimasti!

* Ps. Tiiättekö sen tunteen, ku on viikon lukenu joka päivä monta tuntia lomasta huolimatta ja ollu kerranki sitä mieltä, et tää tentti ainaki menee läpi helposti ja sit siel kysytää jotai madosta, josta et oo eläissäs kuullutkaa ja kyseisestä tehtävästä menee kolmasosa pisteistä (kun läpipääsyraja olis se 60%)?

Keräsin viel aikani ratoksi listan menneistä kokeista. Jos kootaan yhteen meidän kaikkien voittajakokeiden tulokset, ni tulos olis tässä:

Paikkamakuu 10: Neljä viidestä kokeesta oli kymppejä, kerran ysi.
Seuraaminen 9,5: Tuusulassa 24.9.
Liikkeestä istu: 10 Porvoo 29.1.
Luoksetulo 9: Hämeenlinna 17.9.
Ruutu 9,5: Tuusula 24.9.
Tunnari 7: Porvoo 29.1
Metalli 10: Porvoo 29.11
Hyppynouto 10: Porvoo 29.1.
Kaukot 8: Hyvinkää 1.10
Kok. vaikutus: 9 parissa kokeessa
Yhteensä 291 pistettä.

Tosta vois ottaa huomioon viel tunnarin, josta lähti kaksi pistettä sen takii, ku sanoin käskyn liian hiljaa. Eli jos lisäis ne, ni tuloksena olis 299 pistettä. Eipä siis oo edes kauhean epärealistista tavoitella sitä 300 pistettä :) Olis aika komee tulos. Vaik ite sanonki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa