Possu ja hiiri ulkoilee...

Ohjelmassa luoksaria, ruutua, seuraamista, liikk. istumista sekä kaukoja. Huh, olipa litannia.

Jouduin taas vähän poikkeamaan suunnitelmasta. Oon nyt vikat kaksi kertaa kokeillut oikein huolella suunnitella treenit, oikein tarkkaan, ihan et paljon toistoja tehdään ja mitä tarkalleen treenataan. Tää on muuten hyvä, mutta jos ei mene niin kuin pitäisi, niin on pakko joustaa. Ja mua aina ärsyttää suunnattomasti, jos pitää joustaa suunnitellusta.

Luoksari

Loppuosaa. Kaksi suora palkkaa, eka hivenen liian hidas. Sit eteen, olis voinu olla nopeempi. Tuli kuitenkin tosi lähelle, oli oikein kaunista. Sit suora, oli hyvä.

Ruutu

Eka vauhtinouto, oli sairaan hidas, ei oikein keskittynyt missä se ruutu oli. Sitten kosketusalustalla paikkaa, ei yhtään tajunnut, ei edes kattonut siihen. Tarjosi koko aika tötsii. Äärimmäisen turhauttavaa. Näytin sille alustaa, mut ei taas kaukaa muistanut sitä. Tarjosi kyllä aktiivisesti eri paikkoja, mutta ei meinannut millään tulla keskelle. Rupes yhdessä vaiheessa tempomaan ruutunauhojakin -.- Muutaman kerran piti toistaa läheltä, sitten rupes hahmottaa ja lopulta onnistui 30 metristäkin hyvin. Otin loppuun vielä vauhtiruudun.

Seuraaminen

Teemana juoksu. On muuten ihan pirun vaikeeta liukkaalla, en tietenkään taas tajunnut kattoo maahan. Siirryin siis asfaltille, oli oikein juhlallista, kun keksin sulan asfalttiläikän, sniff :') Jotenkin käännökset tuntui tosi tönköiltä, luulen et johtuu mun omasta liikkeestä. En vaan saanut niitä toimimaan. Ärsyttävää. Vasen toimi paremmin kuin oikee. Loppua kohti alkoi parantua, mut en oo ihan tyytyväinen silti. Paikka oli suorassa juoksussa ihan hyvä, yllättävän takaa se tänään seuras, hyvä. Seilailukin tuntuu hieman vähentyneen.

Istu

Nopeeta ja tarkkaa, ei erehtynyt kertaakaan. Treenasin sekä nopeutta että paikkaa. Sekä yksi kokonainen.

Kaukot

Teemana kuuntelu. Ja oi että, kun oli hienoa. Zero kerrankin yritti parhaansa, oli oikein skarppina, pää kallellaan kuunteli, mitä mä höpisin. Ekan kierroksen otin ylipitkillä vaihdoilla, odotin tosi pitkään aina seuraavaa käskyä. Kerran erehtyi, muuten oli hienoa. Tokan kierroksen tein häiriökäskyillä. Kuunteli tosi hyvin, ei tainnut kertaakaan erehtyä. Kerran nytkähti peppu. Lelu oli takana ja hyvät vaihdot palkkasin välillä nakilla, lopuksi vapautin lelulle. S-M vaihdot oli osittain aika rumat, vieläkäin haluu länttästä tassut eteen. Korjasin, niin alkoi toimia, mutta meinaa lipsahtaa aina vähän väliä. M-S oli todella hienot!!! :D

Alla kuvasatoa aamusta:


Keppileikki

Hiirellä on vauhti päällä

Kommentit

  1. Ilmeisesti niillä on ollut kivaa. Kiitos Himpulan hoidosta! Vitsit kö sulla on hyvät suunnitelmat <3 Oon ylpee susta! Ihanan suunnitelmallista työtä. Way to go!

    VastaaPoista
  2. Eip kestä, se oli mukava pieni Hiiru <3 Joo, vielä on hiukan hakusessa se oikee suunnittelu systeemi joka parhaiten sopis mulle, mut parhaat tulokset mä oon kyl saanu sillee, et suunnittelee tarkkaan, mitä oikeesti haluu tehdä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.