Kevättä rinnassa...

Auringonpaisteessa ja vapaapäivän kunniaksi (kyllä, luitte oikein, vapaapäivän! ;D ) taas vaihteeksi Metlan pihalla. Ohjelmassa ruutua, luoksaria ja ohjattua, oli pakko ottaa vielä yhdet treenit, koska viimeksi jäi niin huono fiilis.

Olin kerrankin suunnitellut oikein yksityiskohtaisesti. Tämä on mielestäni tosi hyvä, sit ei tuu hinkattua liikaa ja teen juuri sitä, mitä on tarkoitus. Kaiken kaikkiaan ei kuitenkaan mennyt ihan niin nappiin ja luoksaria jäin hinkkaamaan ehkä vähän turhan paljonkin.

Luoksari

Eka kisanomaisesti, sit kuuntelua kaikki osat erikseen. Väliin yksi suora ja kerran palkkasin stopista. Eka meni tosi pieleen, nousi joka väärällä käskyllä, stoppi oli huono eikä mennyt maahan. Tämmösii pitäis melkein tehdä avustajan kanssa. Mä luulen, et Zeroo hämmentää tosi paljon se, et mä huudan mitä sattuu. Totta kai sen pitää oppia kuuntelemaan, mutta nyt ennen koetta ei ehkä kannata kauheesti enää sekoittaa...
Aikamme hinkattuamme se alkoi kuuntelemaan ja toimi aika hyvin.

Ruutu

Tarkoitus oli ottaa yksi vauhtiruutu alkuun. Tämä vähän epäonnistui, koska Zero ei tajunnut koko lelun olemassaoloa, jäi vaan tarjoo kaikkii eri paikkoja, eikä suostunut hyväksymään lelua. Ilmeisesti oli väärä lelu, olis pitäny tajuta laittaa pallo sinne :P Otin toisen kerran, oli oikein hyvä. Sit kosketusalustalla. Oli aivan loistava, älyttömän makee oli! Oli todella nopea ja tasan oikee paikka. Kolmas ilman alustaa, oli aika hyvä, ei niin nopea kuin äsken ja pysähtyi hieman turhan reunaan (tai siis mä pysäytin). Neljäs alustalla, annoin pysähtyy ite. Oli täydellinen paikka.

Voisin vielä vähäsen pienentää alustaa ja sit vähän häivyttää pois. Luulen, et kokonaan siitä ei kuitenkaan kannata päästä eroon, ainakin muistuttaa välillä...

Ohjattu

Meni suunnitelmien mukaan, oikein hyvä. Eka molemmille suunnille pallo suoraan sivulle. Sit molemmat suunnat ilman keskikapulaa. Oli oikein nättejä, vasurille tosin olisi voinut mennä vielä enemmän sivullepäin. Sitten keskikapula mukaan, näytin kovasti sivukapuloita, keskikapulan heitin vähän huomaamatta. Otin vasemman. Oli oikein hyvä, ei kiinnittänyt huomiota keskikapulaan. Päätin olla uhmaamatta onnetarta ja lopetin onnistuneeseen.

Ruudun luoksari

Tääkin meni suunnitellusti. Ensin näytin nakkia selvästi vasemmassa kädessä ja otin kummatkin puolet, eka helpomman. Meni oikein hienosti, osasi jarruttaa ajoissa ja etsi paikkaa hyvin. Sit ilman namikättä. Eka (helpompi puoli) eksyi hieman liian eteen ja kesti vähän aikaa hakee paikka. Toka oli oikein nätti.

Ohjattu jää nyt kolmen viikon lomalle. Sen jälkeen voisin edetä suunnilleen näin:

- Eka treeni samanlainen kuin tää nyt.
- Sit pitää treenata keski- ja reunakapulan erottelua
- Vähitellen lähennän kapuloita, et joutuu oikeesti miettii.
- Muistutuksena välillä ylipitkillä väleillä, et muistaa irrota sivulle
- Myöhemmin häiriötreeniä, esim. ruutu sivulle, tms.
- Myös sitä vois treenata, jos koiruus menee väärälle kapulalle ja mä pysäytän, et osaan ohjata sen oikealle kapulalle. Tai esim. et seisottaa keskikapulan edessä ja lähettää sivulle.

Lomalle jää myös merkki ja zeta.



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.