Valoa tunnelin päässä? Vai onko se vaan näköharha?

Nyt on sitten Zerppaeläimeltä ranteet kuvattu. Napattiin samalla kuva sen selästäkin.


Kuten kuvasta näkyy, ei eläinlääkäri löytänyt mitään vikaa siitä. Ilmeisesti tassu on vähän päässyt tulehtumaan ja saatiin nyt antibiootteja. Selkäkin oli eläinlääkärin mukaan ok, joten selvyyttä sen selkäongelmiin ei edelleenkään löytynyt. Seuraavaksi pitäisi suunta magneettikuviin, jos sitä rahaa olisi ylimääräistä...

Otettiin röntgenkuvat muuten ilman mitään rauhoitusta tai muuta, vähänkö Zerppanen oli kiltti <3 Pidin siitä vähän kiinni ja se vaan oli et mitä hittoa, mut teki kiltisti mitä pyydettiin <3 <3

Onpas muuten outoo, kun antibiooteis on vaan viikon varoaika ja kipulääkkeis neljä viikkoa :P Eläinlääkäri oli sitä mieltä, että ei nyt vielä anneta kipulääkettä, jotta nähtäisiin, tehoaako antibiootit. Kipulääke helposti antaa väärän kuvan, koska se peittää sitten ontumisen alleen. Mukava kuulla tää eläinlääkäriltä kun oon ite miettiny täsmälleen samaa :)

No mutta positiivista tässä on nyt se, että kaikki kisat ei oo vielä menetetty, kunhan tää ontuminen saatais loppumaan. Toivottavasti antibiootit tehoais.

Koska windows-koneet on maailman kamalimmat vehjeet, lopetan nyt lavertamisen tähän, ennen kuin kone lentää olkkarin seinälle. Mutta pitäkää peukkuja Zerppaotukselle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.