Kappas, tokossa täytyy jopa kuunnella!

Yllätin Zermun kuuntelutreenillä.

Aloitin ensin lähettämällä pari kertaa ruutuun suoraan merkiltä, lähinnä muistutukseksi. Sitten pari lyhyttä pätkää seuraamista, nää oli ihan semihyviä jopa.

Sitten itse kuuntelutreeni. Vietiin ekaksi pallo ruutuun yhdessä, siitä mentiin sivuun luoksariin. Zerolla alkoi jo siinä vaiheessa selvästi raksuttaa päässä, kun se kuumeisesti mietti, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kutsuin luokse ja stoppasin normaalisti - oli muuten sikahyvä stoppi! Stopista tehtiin kaukoja. Tässä vaiheessa Zero vakavoitui, oikein näki sen keskittyneen ilmeen, kun se teki vaihtoja. Oli taas tosi hyvät vaihdot, eikä yhtään säätänyt mitään omaansa! Kaukoista siirryttiin suoraan zetaan, liikkeestä istuminen  ja liikkeestä seisominen merkin eteen, josta lähetys ruutuun.

Zetan seuraaminen oli tosi nättiä, samoin molemmat jäävät. Ruutua sen ei tarvinnut etsiä ollenkaan, irtosi sinne oikein nätisti. On mulla etevä pieni tokoeläin <3

Olin oikeesti suunnitellut tämä eiliseksi, mutta koko Viikki oli yhtä luistelurataa, niin se sitä vähän jäi. Seuraavan kerran treenataan liikevälejä ja ohjattua. Ja tunnaria. Niin, ja perjantaille mennään testaamaan Agimestaan kisanomaisia treenejä, huiiisin jännää! Mitenköhän mun pikkupupu selviää?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.