Kim 12 vee!

Rakas vanha pappakoira täytti viime viikolla 12 vuotta!

Sen kunniaksi kaivelin vanhempien vanhaa konetta ja löysin muutaman helmen kovalevyn uumenista! Nää on aika harvinaisia otoksia :)


Tää taisi olla Hollolassa toukokuussa 2008, meidän vikoista yhteisistä kisoista :') Kolmosluokan radan tuomaroi Ritva Herrala, tuloksena saatiin ainakin yksi nollarata, muistaakseni jopa tuplanolla, mutta yliaikaa tuli roimasti joka startilta. 

Lopettaminen ei ollut mitenkään tietoinen ratkaisu, se vaan jotenkin jäi. Treenasin vielä jonkin aikaa ja kävin möllikisoissa, mutta sitten aloin kisaamaan Zeron kanssa ja kaikki into ja aika meni vähän siihen... Tää oli samoista kisoista, toinen rata. Ohjauslinjat osuu kohdilleen ja ohjaus muutenkin mallikasta, kuten kuvasta näkyy :D
Tää on vielä vanhempi, syyskuu 2007, tuloksena taisi olla ihan oikea nolla, tuomarina Risse Koponen.

Kimin kanssa oli kyllä hauskaa kisata, se oli kuitenkin aika suoritusvarma ja sen kanssa ehti aina joka paikkaan. Nyt kun katselin sen tuloksia, niin ei se ihan surkea ollut, jos ei oltais saatu aina yliaikaa niin oltais saatu SM-nollatkin kasaan :)

Mun ohjausta on kyllä hauskaa katsella, se on jotain ihan hirveetä :D Hirveät helikopterikädet ja kamalaa vatkaamista käsillä, käskyt tulee ihan liian myöhään, ohjauslinjat menee miten sattuu ja muutenkin meno näyttää aika hauskalta. Tätä kun katselee, niin olen mä ehkä vähän kehittynyt tässä vuosien saatossa :)


Kommentit

 1. Vanhoja videoita on kyllä hauska katsoa! Tuossa ekassa ehdit korjata lippistäkin aina välillä. Toi vika oli jo tosi hieno rata!

  Mä oon taas katsonut, että oon mennyt takapakkia Ruutin ohjauksessa. Tosin alkuajat Rasmuksen kanssa oli niin huonoja valsseja yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on kyllä ihan huippuja :) Mä nauroin kans tolle lippikselle :D Ohjaus on kyl aika, mites sen nyt sanois... Omalaatuista? :D

   Voi ei! Samoin kyl tuntuu Zeron kanssa välillä, mut kyl mä uskon et sitä kehittyy koko ajan vaan...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.