Karvaformula vauhdissa

Tänään oli taas aksapäivä. Zermu oli hurjan pätevä pikku kiitäjä! 

Keppejä tein vauhdista, lähestyttiin vauhdilla, vuoroin vedätin, olin sivussa tai jäin jälkeen. Ei mitään ongelmaa. Toisesta suunnasta kun lähetin kepeille, oli houkuttelevasti tyrkyllä kolme putken päätä, eikä Zero erehtynyt kertaakaan. Pystyin lähettää myös putken vierestä, sillai että suora putki oli keppien vieressä ja lähetin 90° asteen kulmassa kepeille. Poispäinkäännös putkesta kepeille oli hankala, mutta lähinnä sen takia, että en osannut ohjata, kepeille muuten se irtosi hyvin ja kesti nätisti kaikki leijeröinnit sun muut... 

Putki-puomierotteluita Zero on selkeästi pohtinut viimeisestä, koska se osasi sen tosi hienosti. Mä jättäydyin selkeästi jälkeen ja annoin sen itse miettiä, niin meni joka kerta nätisti puomille, kuten pitikin. Kaikki kontaktit oli tosi nätisti, paitsi ei, kerran se karkasi A:lta, laitoin takaisin ja otin uusiksi. 

Takaaleikkausta renkaalle oli pakko kokeilla myös, kisoissa tuli parikin kohtaa, mihin sitä pohdin, mutta hylkäsin samantien ajatuksen, koska jo ajatuksen tasolla rengas+takaaleikkaus kuulosti hullulta. Turhaan, eipä Zero edes huomannut mitä mä tein, tosi nätisti irtosi. 

Zero oli muutenkin superpätevä ja kiltti tänään, irtosi ihan sikahyvin muutenkin, tuntui että se eteni ihan ajatuksen voimalla välillä. Se alkaa oikeasti olla aika makee, jos se vaan viitsii ja yhteistyö sujuu! <3 

Tokoa tehtiin sen verran, että kokeilin muurilla hyppynoutoa. Tää toimi tosi hyvin ja Zermu haki oikein hienosti esteelle. Ehkä mun pitää käyttää sen agility-intoa hyväksi noudon opettelussa. Agilityssä sillä on estehakuisuus ihan eri tasolla kuin tokossa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.