Pääasia, että yleisöllä on hauskaa!

Zero on ollut taas taitava sekä vähän vähemmän taitava.

Maanantai

Raahasin lähinurmelle hyppyesteen ja hauskuutin vähän yleisöä. Joka puolelta meni teitä ja kello oli joku viisi, niin että jokaikinen Viikkiläinen koirankusettaja oli liikenteessä, niin oli ainakin häiriötekijöitä tarpeeksi...

Ensin palkkasin liikevälejä eli siis naksuttelin kun se tarjosi seuraamista. Tää toimi viimeks tosi hyvin seuraamiseen, siitä tuli ihan loistavaa, tosi iloista ja kokeessa silloin Ilmajoella se oli ihan täydellistä. Toivon, että saatais taas vähän paranemaan sitä.

Sit tein vähän ikään kuin kisamaisesti luoksarin lopun, namilla palkka sivulta noutopaikalta, sitten hyppynouto, namipalkka taas ruudun lähtöpaikalta, siitä merkki ja ruudussa oli pinkki pallo.

Luoksarin loppu oli reippaampi kuin aikaisemmin, mutta edelleen toivoisin lisää puhtia tähän. Nouto oli oikein reipas ja näppärä. Merkille meni tosi nätisti ja ruutuun ampas ihan täysillä. Liikevälit oli hienoja, pysyi hyvin virkeänä. Sitten erikseen noita edellisiä.

Hyppynouto: Oikein hienot, haki hyvin myös vinosti. Tää ei näytä enää tuottavan ongelmia. Mielestäni myös kapulan pito on parantunut aika paljon voittaja-ajoista!

Ruutu ja merkki: Teki todella hyvää työtä, kuunteli hyvin, teki nättejä merkkejä ja ampas hyvin ruutuun. Hyvä Zerppaeläin! Tuli taas sellainen olo, että kyllä me vielä kisoihin asti päästään :)

Hyppymerkki: Tää oli vaan kokeilu, mä aattelin, ettei se osaa yhdistää näitä kahta asiaa, mutta hyvin se osasi, teki oikein nättejä merkkejä.

Luoksarin loppu: No hienoja oli ja vauhdikkaita. Lisää treeniä vielä, niin ehkä se vielä osaa jonain päivänä yhdistää oikeaan luoksariinkin...

Ruudun luoksari: Ensin namilla, sit ilman, oli tosi hyviä, haki hienosti paikkaa.

Lopuksi oli pakko kokeilla, osaisko se tehdä noudon ja ruudun yhteen. Hyvinhän se osasi, nouto oli oikein nätti, merkki tosi kiva, ruutuun meni hyvin ja seuraaminenkin oli hyvää. Jee!

Tiistai

Emmi treenasi Zerppa-aksaa. Ei kuulemma osannut pakkovalssia. Hassua, kun se on ihan täysin unohtanut tän, vaikka tää on ollut joskus tosi hyvä! Tiputteli myös joitain rimoja...

Keksiviikko: 

Tiian ja Emmin kanssa tokoa.

Paikallaistu ja -makuu: Olivat oikein nättejä, vähän pää pyöri istumisessa, nii ja meinas nousta kun tulin käymään, tähän pitää puuttua. Samoin jalat ei saa liikkua yhtään istumisessa, kun mä tuun takaisin.

Ohjattu: Emmi lisäili kapuloita sitä mukaa kun Zermu haki. Ei nähnyt yhtään kapuloita, tosi huonoa... Merkki oli ihan sikahyvä, täydellisen suora ja kaikki! <3 Haki pari kertaa keskikapulan, äääääääääh. Mistähän se ton on nyt keksinyt? Mun mielestä se osasi jo aika hyvin irrota oikeaan suuntaan. Zero on just siitä turhauttava, että se näyttää siltä, et se osaa jotain, sit seuraavissa treeneissä se keksii jonkun ihan random ongelman out of nowhere...

Tunnari: Oli korkeassa vireessä ja häiriöitä ympärillä, siitä huolimatta toi oikean, joskin oli hieman hätäinen. Toka oli oikein hyvä.

Zeta: Käskytyksellä ja kaikki. Voi kääk, se on ihan täysin unohtanut kaikki! Voi perse, tääkin oli sellainen, mistä mä olin ihan varma, et tän se ainakin osaa jo... Maahanmenolla se istui joka kerta (ollut supervarma tässä ennen), seisomisen istui myös (tääkin on toiminut tosi hyvin) ja no, istumisen se istui. Seisomisessa se liikkui, kun tulin takaisin ja maasta ei meinannut seurata. Aaaaah, kaikki ongelmat kerralla! Graaaaah...

Kaukoja: No nää sentään toimi ihan ok, joskin s-m liikutteli pari kertaa tassuja. Edelleen vaikeaa on m-i-s...

Äääh, ei taida Zero ihan vielä olla kuitenkaan kisavalmis. Kenenköhän koiran mä voisin pölliä? Mulla on kauhee hinku päästä jo kisaamaan isojen hauvaksien luokkaan!!!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa