Se osaa tokoilla!

Zermu valmentautuu nyt ahkerasti SM-kisoja varten.

Testasin Eviran parkkipaikkaa, ihan kelpo paikka, vaikkakin valaistus ei ole kauhean kirkas, eikä kenttä ole niin iso kuin mun oma yksityisnurmikenttä, niisk. Talvi on ihan kiva, mut lunta ei tarttis olla niin paljoa!

Ruutu: Otin ihan vaan suoraan sivulle lähetystä, ilman merkkiä. Rakensin kaksi ruutua (mun uudet pinkit ruutunauhat <3 ) , etäisyys merkistä oli lyhyempi ku normaalisti. Vietiin Zermun kaa pallot molempiin ja lähetin, halusin nyt vaan et se tajuais irrota. Meni hyvin, myös ilman palloja, oli hyvin kuulolla ja teki tosi hienoja ruutuja.

Kaukot: Nää oli kans tosi hyvät, muisti vaihdot hyvin, vaikka siitä on ihan ikuisuus kun näitä ollaan treenattu. Treenasin etäisyyttä, parhaimmillaan oli noin 20 metriä, tekniikka ei näyttänyt kärsivän. En muista paljon etäisyys on evl:ssä ni pitää varmuuden vuoksi ottaa koko kentän verran etäisyyttä :D Kokeilin myös sellaista, et latelin sille käskyjä tosi tiheään ja aina väliin vääriä käskyjä, mutta Zero ei hämmentynyt, teki mitä pitkin :)

Merkki: otin tätä nyt erikseen. Bongasi hyvin joka suunnasta ja tarjosi paikkaa hyvin. Mä sanoisin et se tekee nyt 80% niin et etujalat on oikeassa paikassa ja on melko suorassa. Korjaamista tehtiin myös, eli laitoin sen merkille esim sivusta, takaa jne.

Zeta: Tää oli aika karmeeta, tai lähinnä seuraaminen. Täytyy ottaa tää erikseen työn alle. Tarkoitus oli ottaa istumista ja seisomista vaan, haluan vielä vahvistaa näitä, ettei se sekoita. Ne oli oikein hienoja ja täsmällisiä, eikä yhtään sekoillut. Sen sijaan seuraamisessa se kyttäs mun käsiä, ja seilasi kauheen levottomasti edestakaisin. Käännöksissä se saattoi eksyä tai tulla päin, oli ihan kamalaa.

Syyskuvia - voi kun tää lumi lähtis pian <3
Viime ja toissaviikolla treenattiin aika vähän. Ruutua mä muiden muassa kokeilin kisanomaisesti, eli et se oli valmiina, eikä pikku blondi tajunnut yhtään, ei osannut ollenkaan bongata sitä. Se oli jatkuvasti tekemässä ohjattua, ehkä mä oon liikaa nyt sitä treenannut. Ei sitten osannut edes voittajan ruutua enää... Siksi nyt helpotin tämän päivän treeneissä, jotta saatais onnistuneita toistoja muutama.

Sarmu sai myös tehdä noita kaikkia. Ruutu oli tosi hieno, samoin merkit oli hienoja. Kaukot se on vähän unohtanut, en kertakaikkiaan saanut sitä seisomasta istumaan, kun mikään käsky ei toiminut, en muista mikä se oikea oli, testasin kaikkia :D Seuraaminen oli myös ihan karmeaa, ei kertaakaan pitänyt kontaktia. Istuminen oli myös yllättävän vaikeaa, jäi seisomaan. Hitsi kun olisi hauskaa viedä se kokeeseen vielä joskus :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.