Juustohamppa ansaittu - Hämeenlinna 23.7. ALO 1, 181p, KP ja 2. sija

Wuhuu, Kiki teki sen! Hämeenlinnasta kotiintuomisina hieno ykköstulos, kunniapalkinto ja toinen sija. Ai että, kyllä tuntuu hyvältä, että iso työ on kannattanut.

Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä ja paikkamakuu viimeisenä. Sää oli koko ajan harmaa, mutta ei satanut missään vaiheessa. Tuomarina toimi Riitta Räsänen ja videota ei valitettavasti ole.

Kikiperkele odottaa omaa vuoroaan. Kenttä oli tollaista ihme rantahiekkaa ja ulkoilumahdollisuuksia ei ollut ollenkaan :D 

Paikamakuu 10: Valahti lonkalle heti käskyn jälkeen. Hassua, kun se ei tee tätä muuten, mutta paikkamakuussa valahtaa aina samantien. Hieman vilkuili, enimmäkseen kuitenkin tarkkana. Häiriökäskyistä selkeästi skarppasi ja kuunteli nätisti.

Seuraaminen 8,5: Enimmäkseen tosi hienoa, hidas ja juoksu hyvät, yhdessä vasemmalle käännöksessä haaveili ja jouduin työntää edessä, muuten olivat hyvät. Perusasennossa kävi muistikatkos ja toistin käskyn jo ennen pysähdystä, voi huoh.

Liikkeestä maahanmeno 9,5: En viritellyt ollenkaan, koska se alkaa aina ennakoida, ollaan tätä kyllä treenattu. Jäi kuitenkin epäröimään hetkeksi liikkeelle lähtiessä. Muuten tosi hieno.

Luoksetulo 8,5: Vauhti hyvä, eteentulossa jäi ihan liian kauas ja sivulletulossa jouduin toistamaan käskyn, kun jäi melkein 90° astetta vinoon. Ihan turhat pistemenetykset.

Pito 9: Tää oli huono, ei keskittynyt ollenkaan, kiikutti kapulaa etuhampaiden varassa ja katseli muualle. Meinasi irrottaa liikkurin käskystä ja just sain kiinni. Tämän se todellakin osaa paremmin.

Kaukot 10: ihan hienot, tosin en muista millä tekniikalla teki.

Hyppy 8,5: Jäi nätisti eikä lähtenyt liikkurin käskystä. Tuli eteen ihan hyvin, mutta perusasento oli tosi vino. Oli selkeästi parempi kuin luoksari kokonaisuudessaan.

Kokonaisvaikutus 8: Haukkuminen liikkeiden välissä vähensi pisteitä roimasti.




YHTEENSÄ 181 pistettä ja I-tulos

Kiki sijoittui toiseksi ja sai hienon KP-ruusukkeen  :) 

Liikkeiden välissä kehuin hyvin maltillisesti, halusin kokeilla, mitä tapahtuu, kun kehun sitä rauhallisesti, silitän sitä ja lähdetään kävelemään ja annan sen tarjota seuruuta väleissä, kuten ollaan opeteltu. Toimi ehkä jossain kohti ja viretila ehkä kaiken kaikkiaan matalampi, mutta enimmäkseen haukahti silti heti, kun aloin kehumaan. Äh, tää on tosi ärsyttävää. Tää täytyy ottaa seuraavissa valkkuryhmän treeneissä teemaksi.

Olin luvannut Kikille juustohampan, jos se tekee ykköstuloksen. Ajettiin sitten sen perässä kaupungin toiseen laitaan. 

Paljon jäi siis parannettavaa, mutta kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväiseen pieneen Kikimuruun. Mun yksikään koira ei oo tainnu ikinä saada kunniapalkintoa mistään, joten jee, hyvä Kiki! Aika huikeaa, miten paljon se on kyllä kasvanut ja kehittynyt viimeisten vuosien aikana. Järkyttävän määrän työtä se on vaatinut, mutta pikkuhiljaa siitä on kehittynyt hieno harrastuskaveri!

Silmät meinasi pullistua päästä, kun se näki hampan. Kokoinaiset viisi sekuntia sen syömisessä kestikin. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa