Tokoa ja vähän jälkeäkin

Sunnuntai 


Nopeat treenit yksikseni Navalassa helteessä. Halusin kokeilla mm. palkattomuutta ja vähän avo:n liikkeitäkin. Ohjelmassa liikkeestä seisominen, sivulletulot edestä ja kaukot.

Liikkeestä seisominen on edelleen kauhean vaikeaa, tarjoaa jatkuvasti istumista. Muutama hyvä suoritus käsiavuilla, pitää ehkä vähän vielä jatkaa näillä, kunnes ymmärtää kunnolla.

Sivulletulot edestä, meni ihan hyvin, kerran ihan selkeästi testasi, menisikö läpi vajavainen suoritus. Ei mennyt ja teki sen jälkeen taas hienosti. Voi Kiki, voi Kiki!
Sivulletuloja olen tehnyt nyt tasaisesti myös oikealle, jotta säilyy tasapaino ja oppiipahan rallia ajatellen senkin puolen seuraamisen ehkä joskus.

Kaukoissa pyrin taas vaihteeksi nopeaan hyppäykseen m-i -vaihdossa. Tarjosi pari tosi nättiä suoritusta ja muutama hidas kävely. En kyl tiedä, oppiiko se tämän ikinä, mutta pakko yrittää, koska mua häiritsee :D

Palkattomuutta ihan lyhyt pätkä. Ensin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, sen jälkeen lyhyt seuraaminen, kaukot ja liikkeestä maahanmeno putkeen. Liikkeen jälkeen kehuin sitä ennen vapauttamista, vapautuksen jälkeen kehuin hyvin hillitysti ja pyysin tähän seuraamaan seuraavaan paikkaan. En tiedä, oliko rauhallisempi vapautus vai muuten vaan kuuman takia, että oli tosi nätisti eikä kertaakaan edes inahtanut. Hyvin kuitenkin teki kaikki liikkeet innokkaasti ja korrektisti.

Maanantai 


Yhteistreenit montussa, ohjelmassa noutoa, liikkeestä istumista, ruutua ja paikkamakuuta.

Luoksetulon loppua ensin kohtuu lyhyeltä etäisyydeltä. Jäi toistuvasti liian kauas, korjaus ja uusiksi (en palkannut korjauksista). Pari ok toistoa, mutta mitään selkeää noususuhdannetta ei näyttänyt toistoissa olevan.

Noudon luovutusta lyhyehkön matkan päästä suoraan kiinni kapulaan. Oli tosi nopeat ja korkeavireiset, mutta hyppäsi toistuvasti mua vasten ja otti tassulla vauhtia. Pitää ehkä ensi kerralla kokeilla itse pitää kapulaa alempana?

Nouto avustettuna pitkä heitto. Oli tosi hyviä, maltoin palkata riittävän ajoissa ja oli tosi hieno.

Paikkamakuu: pitkähkö paikkamakuu ja halusin mennä piiloon. Reagoi naapurin käskyyn maahanmenossa, argh. Pysyi nätisti ja oli skarppina, kunnes sit ehkä 2-3min kohdalla nousi ylös - kielsin napakasti ja komensin maahan - pysyi taas ehäk 20 sekuntia ja nousi taas. Voi perkeleen perkeleen perkele. Mä en kyllä ikinä saa tuota minnekään BH-kokeeseen tällä paikallaololla. Voi perkeleen Kikiperkele.

Paikalla istuminen: Ihan lyhyt, ehkä 10-15 sekuntia. Jätössä ei meinannut pysyä millään (käytin nyt käskynä ihan vaan istu). Kunhan tajusi pysyä, niin pysyi kyllä nätisti, vaikka vieressä tehtiin luoksetuloa, kauempana ruutua jne.

Liikkeestä istuminen: tämän se on tehnyt tosi hyvin ja halusin nyt kokeilla liikkuroituna. Seuraaminen oli hyvää, ei ennakoinut. Istuminen itse oli tosi nätti ja nopea, mutta ei pysynyt yhtään, ei sekuntiakaan. Mitähän ihmettä tälle on tapahtunut. Kokeilin ilman liikkurointia, ei. Ilman seuruuta, ei edelleenkään. Joku juttu tässä nyt on - olenko ehkä liikaa palkannut vauhdista tms?

Ruutu: Alustalla kaksi toistoa, yksi ilman ja viimeinen taas alustalla. Alusta nyt vähän pienempi (ehkä A6:n kokoinen eteisen matto), koska mun isompi ei mahdu tonne laukkuun. Kaikki toistot tosi hyviä ja tällä kertaa pallokin lensi ihan hyvin. Tosin pallo lensi joka kerta oikelle puolelle, pitää opetella heittämään tarkemmin ja vaihtelevammin puolelta toiselle.

Ruudun stoppi: kosketusalusta erikseen ruudusta ja käskynä ihan vaan koske ja seiso. Tää oli itse asiassa tosi hyvä, tajusi aika nopeasti pointin. Vähän yritti korjata jalkoja, jos liikuin liikaa, muuten ihan hyvä. On sillä selkeästi jokin idea tästä. Vielä parempi olisi, jos olisi namit mukana ja voisi niillä palkata seisomisesta.

Tiistai 


Nopeat keppitreenit kaarteessa hirviaidan takana. Ensin keppiruutu, jossa nostatin 4/6 keppiä. Nämä menivät hyvin, oli hyvin asennoitunut ja työskenteli iloisesti.

Sen jälkeen kaksi keppiä yksitellen, nämä meni tosi hyvin. Hakeutui jäljelle ja tarkensi hyvin kepit saatuaan niistä hajun.

Kolmannella toistolla vein kaksi isoa keppiä yhtaikaa. Ensimmäinen keppi nousi yhtä sujuvasti kuin kaksi edellistäkin. Sen jälkeen Kiki ei meinannut millään jatkaa jäljestämistä, vaan pyöri paikallaan etsien jo löydettyä (ja jo tuhottua) keppiä. Jatkoi vähän siksakkia sitten eteenpäin ja osittain sattumalta sai hajun toisesta kepistä. Hassua, miksi tämä on sille niin vaikeaa nyt, kun aikaisemmin se ei millään meinannut keskeyttää jäljestämistä eikä oikein olisi malttanut palkkautuakaan.

Täytyy miettiä, mitä tälle tekisi - tekisikö vaan  jälkeä ja odottaa koiran kiinnittymistä jälkeen? Miettisikö eri palkkausta ensimmäisille kepeille ja viimeisille? Tästä en oikein pidä, koska kaikkien keppien pitäisi olla maailman siisteimmät. Tekisikö reilusti vaan pidempää jälkeä ja enemmän keppejä?

Oikea taideteos kakuksi - Zero täytti sunnuntaina 13 vuotta! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.