Viimeistelevät treenit

Noniin, viimeiset treenit ennen kisoja! Vielä ei ole Kiki aloittanut juoksuja, eikä omistaja katkonut jalkaansa tai nostanut 40° kuumetta eikä koira telonut itseään tai muuta vakavaa. Vaikka onhan tässä vielä lähes vuorokausi aikaa.

Nopeat treenit Navalan nurmella, ohjelmassa kaikkea lyhyesti.

Vähän seuraamisen tarjoamista, perusasentoja ja liikkeiden väliä. Tuntui hyvältä ja oli innokkaan tuntuinen.

Paikallaolo lyhyesti, pää kääntyi tiuhaan eikä oikein kuunnellut huomautuksia. Palkkasin, kun tuijotti 10-15 sekuntia herkeämättä. Tässä on kyllä vielä tekemistä ylempiä luokkia ajatellen.

Seuraamisessa ihan lyhyitä pätkiä seuruuta, juoksua, jokaista käännöstä yksi kappaletta. Nyt tuntui tosi hyvältä niin seuruu itse kuin käännökset, jes!

Liikkeestä maahanmeno oikein hyvä, tein kahdessa osassa.

Luoksetulo, vauhdista palkka ja erikseen sivulletulo. Eka oli aivan umpisurkea, toinen lähes suora. Tässä on kans aika turha ongelma, joka pitää ratkaista myöhempiä kokeita ajatellen.

Pito oli oikein hyvä, piti nätisti kaluamatta.

Kaukot oli sen sijaan taas umpisurkeat, toisti kaikki virheet, mitä tähänkin asti. Huo - vitun - kaus. Vihaan kaukoja. Kuka on keksinyt nämä pienen ihmisen kiusaksi.

Hyppyä lopuksi, ei olla tehty tätä varmaan moneen kuukauteen ja tämä on tietenkin hyvä huomata tässä vaiheessa. Itse hyppy on tosi hyvä ja tuli todella hyvin eteenpäin, vaikutti ehkä siltä, et oletti mun väistävän. Paikalla odottaminen tuotti suunnattomia vaikeuksia, karkasi kahdesti ja peppu nytkähti joka kerta. Oh dear.

No, enää ei ole mitään tehtävissä, joten toivotaan parasta, pelätään pahinta ja herran haltuun. Huomenna mennään!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.