No ei sittenkään vielä...

Valoa taas tunnelin päässä ja luottamus itteen ja koissuun ei sittenkään oo mennyttä. Tai no, itteeni kyllä, mut koiruuteen ei. Ihan oikeesti, mä oon onnistunu hävittää mun noutokapulat!!?! Kuinka vaikeeta voi olla, jos on 47 neliön kämppä?!?!?!

Treenattiin eka vauhtiruutua, Zero oli tosin nähny ku vein pallon. Sit paikkaa, koska seuraavassa pysähty eteen. Tälläkertaa vahvistin ihan vaan sitä tarjoomista, ei siis ollu alustaa mukana. Hyvin se kyl tarjosi oikeeta paikkaa aina lopuksi, vaikka eksyikin aina eka tötsille. Nauhoja en ollu jaksanu raahata.

Ruudun luoksari meni tosi hienosti. Eka namin kaa, sit ilman, molemmat puolet. Haki nätisti paikkaa.

Luoksetulon stoppi olis voinu olla nopeempi, tein tokan nii, et tulin askeleen vastaan. Pysähty ku seinään, oli ihan loistava. Seuraava ilman askelta, oli nopeempi ku eka selkeesti. Sit viel maahanmeno, tää oli aika hidas Zeroksi. Vahvistin lähietäisyydeltä ni parani hieman.

Ennen ruutuu olin treenannu viel seuraamista pienen pätkän, vasurille käännös oli aivan upee!! Zero on vihdoin tajunnu ennakoinnin, kun käänsin päätä, ni peppu alko kääntyä samantien. Nyt pitääki varoo ite kääntämästä päätä liian aikaisin... Oikealle oli aavistuksen löysä, mut parani, ku keskityin enemmän askeleisiin vielä.

Illalla kotona yritän pakottaa viel jonkun tekee mulle tunnarin ja kunhan löydän pahuksen kapulat, ni treenaan viel metallia ja hyppärin vinoja heittoja.

Viikonloppuja!Ai nii, unohtu vielä. Treenasin illalla eilen kaukoja, sitä istu-seiso-maahan -vaihtoa ihan namikädestä pitäen. Alko tajuumaan lopulta, et kannattaa nostaa istumisesta se peppu kunnolla ilmaan ja seistä ryhdikkäänä. Lopulta alko kuitenkin ennakoimaan, ku toistelin käskyi liian tiuhaan. Ens kerralla pitää venata tarpeeks pitkään joka käskyn jälkeen!!!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa