Unohdettu postaus ajalta x

Oho, löysin viel postauksen viime viikolta. Hups. En oo aikaisemmin tajunnu postata...

Torstaina kävin kotipihalla tekemässä ihan lyhyen treenin. Otettiin ohjattua, merkkiä ja seuraamista, jos en nyt ihan väärin muista.

Ohjattua otin tällä kertaa palloilla, turha kuluttaa noutoa loppuun, kun hinkkaa tätä. Otin eka ihan kisamitoilla, meni ihan hyvin nyt kun näki pallot. Huomasin kuitenkin, et se ei kuuntele yhtään mitä mä sanon, eli se ei selkeesti osaa käskyjä, kattoo vaan käsimerkit. Jäin sit treenaa sitä. Laitoin pallot ihan vaan sivuille, eka vaan yhden kerrallaan ja annoin vaan käskyn, en näyttäny kädellä. Muutaman toiston jälkeen osasi jo erotella oikean ja vasemman, pitää kuitenkin treenata vielä lisää. Toinen mitä vois harjoitella on se ku vie palloja, et koiruus edes vähän kiinnittäisi huomiota, missä ne kapulat on. Usein tuntuu et se ihailee taivasta ja lentokoneita ja pilviä, kun mä asettelen kapulat...

Merkkiä halusin ihan vaan testata. Ihan hyvin se muisti ja etsi aktiivisesti oikeaa paikkaa. Merkki on kuitenkin aika hidas, jotenkin tähän pitäisi saada lisää vauhtia. Myös paikan etsiminen vie turhan paljon aikaa, pitää saada vielä tosi paljon paremmaksi ennen kuin kisoihin uskaltaa lähteä. Tähänkin voisi harkita kosketusalustaa, se kun on toiminut tähän asti hyvin kaikessa mihin sitä oon käyttänyt.

Seuraamisessa ei näkynyt jälkeäkään siitä laamailusta mitä tapahtui kokeessa. Seuraaminen oli nättiä, siistiä ja käännökset hienot. Ota nyt tostakin selvää.

Harmittaa kun nykyään on niin paljon töitä, ettei ehdi treenata niin paljon kun haluisi. Kun on aamulla herännyt töihin 4.30 ja tulee kotiin 20.15 ni ei kauheesti enää huvita siin vaiheessa ruveta miettmään treenaamista. Sit kun on kerrankin vapaailta/-päivä, ni on niin puhti pois, että haluis vaan istua sohvalla toimeettomana... Kesä on kyl todellinen opiskelijan riesa. Mä meen sit syksyllä kouluun lepäämään :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa