Palauttelua kisoista ja hömppäagilityä

Palauttavat treenit Ojangossa.

Hyvin taiteellinen kuva meidän kentästä. Mut jotain on pakko laittaa tekstin sekaan :D 

Ekassa satsissa seuraaminen, istuminen, luoksetulo ja kaukot, tokassa erässä tauon jälkeen metalli, tunnari ja ruutu.

Seuraamisessa tein tosi lyhyet pätkät, naksutin paikkaa. Hieman meinas edistää, pitää muistaa palkata taaksepäin, parhaiten toimii, jos lelu on vasemmalla takataskussa. Vasurille yks käännös, oli upea.

Istumista tein yhden vaan, palkkasin vauhdista. Oli oikein hieno.

Luoksarissa kaksi toistoa, yksi stoppi takapalkalla, oli upea pysäytys, pysähty ku seinään. Tokalla maahanmeno, avustin kädellä. Oli oikein nopea, hiekkaan jäi kunnon vauhtiviivat :) Palkkasin tällä kertaa lelulla.

Kaukoissa tein kerran kaikki vaihdot, takapalkka ja välillä palkkasin namilla kädestä. Kaikki vaihdot oli oikein nättejä, yhtään vahinkoa ei käynyt.

Bongaa kuvasta ruutu. 

Metalli ei onnistunut ekalla, viereisellä kentällä joku oli juuri aksaamassa, Zero katteli sinne ja unohti sit kapulan. Kehotin uudelleen hakemaan, mutten palkannut. Toinen toisto oli oikein hieno, irrotti otteen kapulasta vasta ihan mun luona.

Tunnarissa otin myös yhden toiston vaan, tääkin oli oikein hieno. Kaveri meinas käydä hieman kierroksilla agilityn vuoksi, mutta hyvin sain rauhoiteltua ja hyvin teki silti töitä. Vähän meinas maistella vääriä, muttei kuitenkaan nostanut. Hyväksyin kuitenkin ja jätin siihen. Tätä pitää kuitenkin treenata.

Ruudussa oli pallo valmiina, otin vain yhden toiston. Bongasi itsepäisesti luoksarin merkit kentän toisella laidalla, oli työ ja tuska saada se huomaamaan ruutu, jouduin menee aika lähelle lähettämään. Oli kuitenkin tosi vauhdikas kun lopulta sain lähetettyä :)

Ainakin mä oon tehokas levittäytymään, jos tarvetta tulee... :) 
Lopuksi tehtiin vielä jotain hömppäagilityä, kokeilin keppejä ja puomia, kontaktit on kyl pahasti hukassa, pysähty joka kerta kontaktille, mutta ei millään tajunnut, et tassut pitää olla hiekassa... Kepeillä meni kerran väärästä sisään, sen sijaan pujottelussa itsessään ei ole mitään vikaa, pujotteli vauhdilla loppuun asti. Jonain päivänä ehkä oikeesti voidaan taas alkaa treenata tätä, tuntuu et Zero on ehkä saanut järkeäkin mukaan hieman, ainakin tuntui, et se tosi hienosti kuunteli mun ohjausta ja teki just mitä pyydettiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa