Metalliongelma ratkaistu!

Jee, pääsinpä taas pitkästä aikaa treenaamaan, wuhuuu! Mun pikkuotus oli taas niin pätevä!
Tehtiin luoksetulon loppua, ruutua, metallia, tunnaria ja kaukoja. Huh miten pitkä litannia! :P 

Luoksetulo oli todella nätti. Ei mitään hidastelua tai laamailua, Zero juoksi täysiä ja oli tosi hieno. Muistin jopa ottaa maasta kaikki :) Tein kaksi lelupalkalla, kolmannella annoin tulla loppuun asti. Hetken jo pelkäsin, että se aikoo törmätä täysiä, vähän rupesi pelottaa :D Mut ei, oli ihan superhypermegajättivaltavantosihyvä. 

Ruutu oli myös tosi hieno. Ekalla Emmi vei pallon ja mä tein silläaikaa sivulletuloja. Oli hieman turhan hidas, mutta hienosti meni oikeasta paikasta sisään ja löysi pallon heti, treenattiin tällä kertaa hiekalla. Sitten otin paikkaa, sekin toimi tosi hienosti. Eka oli ihan super, toisella lähetin liikkeestä ja pysähtyi liian eteen. Odotin ja se hakikin paikkaa oikein kivasti. Kolmas oli taas aika hyvä. Jee, hyvä Zero!!

Mua niin vaivannut metalliongelma muuten ratkesi!! Emmi on nero!!! Tai sit mä oon vaan ihan täyslaho dementikko, kun ei käynyt mielessä. Zero otti kapulan mun kädestä tosi hienosti ja piti sitä ilman pienintäkään ongelmaa. Maasta se ei kuitenkaan onnistu. Se roikottaa kapulaa etuhampaiden varassa tosi tyhmän näköisesti ja tiputtaa sen samalla, kun laitan kädet alle. Keksittiin, että eihän se voi ottaa kapulaa maasta, koska se on liian pieni! Niin helppo ratkaisu, jota en tullut ajatelleeksi! Nyt kun mietin, niin olinhan mä joskus ostamassa sille isompaa, katu-uskottavampaa kapulaa, mutta jostain syystä se jäi aikomukseksi. Täytyy vierailla tokokaupassa...Metskun jälkeen otin tunnaria, halusin treenata tuomista. Zero ei kertaakaan koskenut vääriin, eli sekin vaahdotus on ollut turhaa. Eka oli todella hieno, itse kehuin vähän turhan aikaisin, juuri kun se otti ekan askeleen. Toisella etsiminen ei ollut niin hieno, mutta tuonti oli ihan jees. Zero otti oman nätisti, mutta meni sitten seuraavan kapulan luo, tiputti omansa, haisteli toista ja päätti sittenkin, että alkuperäinen oli parempi. Saman se teki vielä pari kertaa. Olin hiljaa, annoin sen tehdä töitä ja lopulta se lähtikin tuomaan kapulaa. Kehuin, kun se oli ottanut muutaman askeleen. Halusin vielä onnistuneen lopuksi, joten tein vielä kerran. Tämä oli todella hyvä. Zero haisteli rivin kaksi kertaa läpi rauhassa ja huolella. Lopulta se otti oman ja käveli mua kohti. Luulisin, että se oppii tämän nopeasti. Tällä hetkellä se on lähinnä hieman epävarma omista taidoistaan. 

Halusin ottaa vielä kaukoja tunnarin jälkeen, jotta voisin kokeilla sitä vireen nostoa. Ei kyllä mitään ongelmaa tämän kanssa. En viritellyt lelulla, innostin muuten vaan. Zero nousi joka kerta ekalla ja palkkasin pari kertaa siitä. Istu-seiso on tosi hieno pitkältäkin etäisyydeltä, joka kerta iski ne takajalat sinne taakse. Maasta-seiso epäonnistui, tuli eteenpäin. Toisinpäin oli parempi, silti täytyy olla tarkkana sen kanssa. 

Zero oli taas niin virtaa täynnä, että huh huh! :D Lepopäivä teki tehtävänsä. Se jo eilen illalla alkoi roudaa mulle lelut, kipot ja purkit, kun istuin sohvalla tekemässä koulujuttuja :) Aloin tosin vähän epäillä tänään, oliko sittenkään järkevää ilmoittaa Zero niin moneen kokeeseen peräjälkeen. En haluis, että sen suoritus kärsii niin monen palkattoman suorituksen jälkeen :(

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.