Yksityistreeniä ja epäselkee reenisuunnitelma

Eilen oltiinkin Järvenpäässä tokoilemassa ihan yksityiskoulutuksessa :D Kävin tapaamassa erästä ihmistä, enpäs sano kuka, ähäkutti!

Treenattiin ruutua, luoksetuloa, seuraamista ja tunnaria.

Ruudussa otin pari vauhtiruutua niin, että R kävi viemässä pallon valmiiksi ja mä tein sillä aikaa jotai seuraamisjuttuja. Eka oli aika hidas, toinen hivenen nopeampi. Paikka ihan hyvä, tosin vieläkin ihan liian eteen. Treenasin vielä paikkaa muutama toisto, meinasi eka tarjota etureunaa, mutta korjasi hyvin. Vika oli ihan nätti, tajusi tosi nopee tarjota takareunaa :)

Luoksetulossa otin ekaks yhden suoran, se oli todella nopea taas, ei pienintäkään ennakoinnin merkkiä. Sen jälkeen kaksi pysäytystä, oli tosi huonot :( Ekassa tuli vaikka kuinka monta askelta, yli oman mittansa. En tosin tullut vastaan ku yhden askeleen. Tokalla tulin enemmän vastaan, mutta edelleen oli aika hidas, tuli edelleen pari askelta. Otin suoran väliin, mietin, ottaisko enemmän, mutta päätin jättää siihen. Pohdittiin, voisko avustaja auttaa tähän. En viittinyt kokeilla kuitenkaan näin lähellä kisoja mitään uutta ja lisäksi nurmella koira ei kuule pallon ääntä, kun se heitetään maahan, hiekka olisi parempi.

Seuraamista tein tosi lyhyet pätkät. Oli ihan nättiä, jopa R kehui että oli tosi kivan näköistä :D Juoksu jotenkin tuntuu edelleen tahmealta, vaikka R sanoikin, että näyttää kivalta. Vasurille käännöksetkin meni ihan hyvin nyt kun keskityin itse askeliin paremmin. Pitää lähinnä kiinnittää huomiota, etten liikaa väännä kroppaa käännöksessä, koska tuomari voi pitää kaksoiskäskynä...

Lopuksi vielä tunnaria. Otin aikalailla kisanomaisesti, koska halusin mukaan sekä valmistelut, etsimisen että tuomisen. Se löysi oman tosi varmasti, siinä ei ongelmaa. Ekalla tiputti kerran, haisteli muut ja nosti jälleen, kutsuin juuri ennen kuin oli tiputtanut. Tokalla kehuin, kun nosti ja toi sen hienosti. Pitää varmaan vaan vähitellen myöhentää käskyä ja antaa sen itse tulla mun luo ilman, että kutsun sitä.

Tänään keskiviikkona en ota ruutua ollenkaan, sen sijaan seuraamaan tulemista 2-3x, luoksetulon stoppi 2x, ei liikaa. Loppuun suora, ei alkuun. Ekalla tuu vastaan pari askelta voimakkaasti, tokalla kork. yksi. Suoralla palkka vasta maahanmenotötsän jälkeen. tähän väliin tauko. Tunnaria, ekalla kehu kun nostaa, tokalla anna tulla vastaan. riippuen miten menee viel kolmas, sillai et tulee vastaan enemmän vielä.  Metallia suora palkka, pari luovutusta ja loppuun kiva ja iloinen haku, suora palkka. Ihan lyhyt kauko loppuun, palkkaa maa-seiso ekana vaihtona.

Torstaina luoksaria, lähinnä seisomista, vähän vois ottaa maahanmenoa, kerran tai jotai. Ei missään nimessä liikkeestä maahanmenoa, ei myöskään muuten vaan, ainoastaan luoksarin yhteydessä! Lauantaina me aiotaan saada istumisesta kymppi tai vähintään se yhdeksikkö! Ruutua vois ottaa kans ja vaik istumista. Hyppynoutoo.

Ai nii, näyttäs siltä, et eräs suuri haave on toteutumassa, ja nopeammin kuin luulinkaan! Mut enpäs kerro mistä on kyse, ähäkutti jälleen! ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.