R.I.P. Tennispallo

Kotikentällä lyhyt (tai siis "lyhyt") treeni Maijan kaa. Otettiin ruudusta seuraamaan tulemista, luoksaria, tunnaria, metallia ja lyhyt paikallaolo.

Ruutua en tänään ottanut, vaan loppuosaa. Otin vain kaksi toistoa, koska halusin pitää treenin lyhyenä. Ekalla palkkasin lelulla, ei ollut hyvä, tuli toki kauheella vauhdilla, mutta juoksi musta ohi vauhdilla ja pomppi siinä hetken aikaa, ennen kuin tajusi tarjota sivua. Lisäkis tarttui jo leluun ennen kuin oli sivulla. Toisella palkkasin naksulla ja namilla. Oli huomattavasti parempi, tuli suht vauhdikkaasti ja tarkemmin sivulle kuin äsken.

Luoksaria otin ensin suoran, oli muuten vauhtia! Ehkä jopa liiaksikin, en tiedä, miten tuo aikoo pysähtyä tuosta vauhdista :P Mut anyway, tokalla pysäytin, tulin itse pari-kolme askelta eteenpäin, ei pysähtynyt kuin seinään, otti pari askelta, mutta syynä on varmaankin liiallinen vauhti. Kolmannella tulin vain yhden askeleen, pysäytys ei ollut hitaampi kuin äsken. Eiköhän tällä menetelmällä tule ihan hyvää...

Tauon jälkeen otin tunnaria. Laitettiin kapulat tällä kertaa ympyrään. Ekalla kävi joku vahinko, Zero kyllä otti ensin oman, tiputti sen tapansa mukaan eikä enää löytänyt sitä. Se kyllä teki tunnollisesti töitä, eikä lääppinyt vääriä. Epäilen, että kapulat oli liian lähellä toisiaan eikä se osannut erotella hajuja toisistaan... Tokalla laitettiin ne hieman kauemmaksi toisistaan, nyt meni aika hyvin. Se otti kapulan ja samalla hetkellä kutsuin sitä. Oli aika mallikas. Mietin hetken, uskaltaako ottaa enemmän ja otinkin sitten treenisuunnitelman mukaan vielä kolmannen. Tarkoitus nimittäin on häivyttää nyt vähitellen tuon käskyn myöhemmäksi. Kolmas oli tosi hyvä, se tuli määrätietoisesti mun luo löydettyään kapulan, se olisi tullut ilman käskyäkin, jee!

Tunnarin jälkeen otin vielä metallia, haluan saada vireen säätelyn paremmaksi. Tässä ei ollutkaan mitään ongelmaa, tyyppi oli aivan intopiukeena. Tarttui kapulaan varoen kuten aina, vaikkakin ehkä hivenen reippaammin kuin aikaisemmin :) Ekan palkkasin suoraan, vauhtia palautuksessa ainakin oli. Otin ihan pari luovutusta, oli suora ja tiivis. Vikalle otin taas suoran, tää epäonnistui hieman. Kapula hukkui tehokkaasti nurmikkoon ja Zero lähti etsii sitä kilometrin päästä. Jouduin uusimaan heiton pari kertaa. Oli ihan hyvä.

Lopuksi otettiin vielä lyhyt paikallaolo, ei ongelmaa. Kerrankin ei hämääntynyt Maijan käskystä, vaan pysyi nätisti sivulla, meni maahan vasta kun käskin. Pysyi hienosti ja tarkkaavaisena, eikä lähtenyt vaikka M palkkasi pallolla ihan siinä vieressä! Eli häiriöitä tuo kyllä kestää, jes!

Jätin kaukot pois, otin kuitenkin illalla ennen ruokaa maa-istu. Zero tarjosi heti ekalla ihan oikeaoppisen maahanmenohissin :D Mut hö, treenin lopuksi Zero rikkoi viimeisen tennispalloni :'(

R.I.P. Tennispallo - häviävä luonnonvara...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.