Käytiin fyssarilla...

Toissapäivänä käytiin hakuilemassa illalla. Lahnameininki jatkuu. Otin viisi ukkoa, mikä taisi olla liikaa jo muutenkin. En jaksais nyt eritellä jokaikistä pistoa erikseen, mutta kolmas oli aivan täydellinen! Meni ihan suoraan ukon luo. Seuraavalla ei edes irronnut käskystä. Menin lähemmäs, ei vielkään irronnut. otin ihan hajuhakuna, näin selvästi että se tiesi, missä ukko on, mutta mitään merkkiä innostuksesta ei näkynyt. Lähetin ja se hölkötteli luokse. Ihan ihme sääätämistä.

Epäilin, voisko taustalla olla taas selkä, jospa sillä olisi joku jumi...

Sain torstaille varattua saman tien ajan, kiitos ihanaisen fyssarimme! Mitään varsinaista syytä käytökseen ei löytynyt. Se ei ollut pahemmin jumissa kuin edellisellä kerralla, vielä on jotain pieniä jumeja, joten helpotuksesta ei vielä voi huokaista, mutta Zeroksi se on varsin ok, huomattavasti pahempi se on ollut. Vartalonhallinta on parantunut huomattavasti, joten sekin voi olla yksi syy, miksi ei ole mennyt pahemmaksi. Sen pikkulihakset ja syvät lihakset tekee aiempaa enemmän töitä, joten se ei joudu käyttämään isoja, pinnallisia niin paljon. Olen myös uittanut sitä paljon kesällä.

Etuselkä oli varsin hyvä, eikä lavatkaan olleet erityisen jumissa. Takajalat oli ihan hyvä. Alaselässä pientä jumia syvemmällä, joku triggeri löytyi puolivälissä selkää. Vasen puoli oli ihan selvästi jumemmassa kuin oikea, ihan niin kuin viimeksikin. Vasemmasta lonkasta lähti kova naksautus, kun jalkaa liikuteltiin edestakaisin. Sen jälkeen tuntui liikkuvan paremmin, eikä Zero jännittänyt sitä niin paljon kuin aikaisemmin. Vasenta kyynerpäätä se jännitti tosi paljon, oikeaa ei ihan niin paljon. Epäiltiin, voisko se olla kipeä. Hetken päästä kun liikuteltiin uudestaan, ei jännittänyt enää sen enempää kuin oikeatakaan, joten taisi olla ohimenevä ilmiö. Söi voimakkaasti oikeaa takajalkaa, kun ristiselkää käsiteltiin. Kotona en ole erityisemmin kiinnittänyt huomiota että söisi, mielestäni kotioloissa syö jalkojana aikaisempaa vähemmän. Aikaisemmin, ennen edellistä käyntiä söi aika paljon juuri takajalkoja, etujalkoja ei lähestulkoon yhtään. Oikeasta takajalan sisäsyrjästä löytyi kuitenkin haavauma, saattaa olla nuolemisen aiheuttamaa, tästä ei kuitenkaan varmuutta.

Pitää varata seuraava aika mahdollisimman pian ja jatkaa vartalonhallintajuttuja ahkerasti. Myös uimista voisi harkita talveksi, vaikka kylpylä nyt jotain maksaisikin...

Se siitä. Etsintä lahneuden syyksi jatkuu...

PS. Siis mun olis pitäny käydä lekurissa jo varmaan puol vuotta ja hammaslääkärissä jo viime syksystä asti, en vaan ole saanut aikaiseksi. Kun koiralla on joku hätä, soitan vielä samana päivänä fyssarille ja lähden samantien ajamaan 120 kilometriä fyssarille, huolimatta siitä että bensatankki huutaa hoosiannaa ja luentoja olisi vielä neljä tuntia. Asiat tärkeysjärjestykseen :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.