Temppujen opettelua.

Nyt olis opetettu lisäksi kumartuminen ja häpeäminen. On se ihme, kun ton kumartumisen naksutin tasan kerran oikealla hetkellä, Zero tajusi kerrasta, mitä haluan :) Sit kun tokossa yritän opettaa jotain, niin hinkkaan puoli vuotta jotain ruudun paikkaakin. Ihme touhua. Siis kuka harrastaa tokoa?! Ihan hölmöä puuhaa... ;)

Kaverilla on vähän tylsää, se koko ajan vaatii ulos tai ravaa ikkunassa tuijottamassa mukuloita sisäpihalla... Lenkillä se on nyt oppinut, ettei aina tarvii edetä ku pikajuna, nykyään saatetaan kävellä kymmenen minsaa jotain korttelin ympäri, koska Zero lukee tosi tarkkaan iltasanomia, päivittää dogbookia ja lukee uusimmat juorut koiramaailmassa.

Menen kohta mikroskopoimaan koululle, taidan ottaa kaverin mukaan, jotta tulis edes vähän vaihtelua elämään... Nää neljä seinää alkaa varmaan tympiä jo pahasti.

Mitähän temppuja sitä vielä keksis? Kaikki kivat temput mitä keksin vaatii jalkoja, eikä jalattoman bordercollien kanssa oikein sovi niitä treenata. Noni, nyt ulos ja mikroskoopin ääreen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa