Vaikeuksien kautta voittoon!

Hitto tää uus bloggeri on ihan persiistä!

Päivää vaan teillekin, kuten huomaatte mulla on taas näitä päiviä :) No, kupillinen teetä ja suklaalevy saa maailman näyttämään jo huomattavasti paremmalta paikalta....

Zerppanen ei oo enää ontunut. Varasin fyssarille ajan, mutta vapaita aikoja oli vasta ensi viikolla. Ennen sitä en kauheesti uskalla treenata, ettei se mee ihan juntturaan.

Ollaan jotain pientä kuitenkin otettu. Projektina on ollut sivuttain kävely. Oon joskus ennenki yrittäny, mut päädyin siihen, että se on ihan mahdotonta, ei tuo osaa. Innostuin nyt kuitenkin taas yrittämään, kun Emmi opetti koiransa, ni pakkohan munkin oli onnistua. Ja se onnistui! Eilen Zero käveli ihan ite monta askelta sivuttain! :) Yhdistin siihen jo vähäsen oman liikkeen, niin et oon koiran vieressä. Oikea tuntuu huomattavasti vaikeammalta kuin vasen, siinä se tosi helposti kääntyy kävelemään etuperin.

Pakittamista ollaan kans treenattu. Huomasin yks päivä, et eihän tuo osaa kävellä suoraan, vaan se aina kääntyy perse oikealle päin. Todennäköisesti syynä on palkka, ku oon aina antanu sen oikealla kädellä, eli koiruuden vasemmalta puolelta. Pitää nyt vähän hinkata ja vaihdella kättä. Jotenkin tuo ei tunnu onnistuvan, kun treenaan seinän vierellä. Jotenkin siitä seinästä on ihan mahdoton päästä eroon. Sivulla pakittamista oon nyt harjoitellu niin, et annan käskyn ja Zerppanen nousee seisomaan. Se on ollut vaikeeta, kun se ei oo noussu ylös heti, vaan pakittaa vasta, ku mä otan askeleen. Tai siis oon antanu ite käskyn ja samantien lähteny kävelee. Eihän tuo nyt onnistu, häntähän siinä jää alle. Mut noin se onnistuu, jos annan sen pompata ylös ja sit lähden kävelee. Nyt on kuitenkin ongelma, että se kääntää pyllyn musta poispäin. Sitä pitää vahvistaa lisää. Haluun yhtä hienon pakittamisen kuin Himsu. Pikku hiiri suorastaan liimautuu ohjaajaan, kun pakittaa. Se on hyvännäköistä se :)

Mitäs me muuta. Noudot on unohtunu jonnekin, niitä vois elvyttää. Voisin pakottaa Maijan tekee meille tunnarin :D Kaukoja vois alkaa kans tekee, ainoo vaan, et ilman lihaksia on hankala saada oikea tekniikka. Haluun muuten tolle m-i vaihdolle tehdä jotain, haluan, et se pomppaa maasta istumaan sillai pomps, eikä silleen, et se kävelee hissukseen etujaloillaan ylös.

Aloitan treenaamisen käymällä läpi kaikki liikkeet kisanomaisesti, teen kaikki liikkeet kisanomaisesti ja palkkaan lopuksi. Sit näkee mikä menee hyvin ja missä on parantamisen varaa. Sen jälkeen voin tehdä uuden sotasuunnitelman. Mietin vähän tuota 9.6. Helsingin koetta. Se olis aika sopiva, luulen et siihen mennessä saan liikkeet uudestaan kasaan. Ja ilmo on vasta 15.5. siihen mennessä tiedän, onko Zero kunnossa vai ei.

Sit evl treenataan rauhassa kesän ja mennään alkusyksystä kisaamaan. Kesällä on turhan kuumaa, en haluu mennä kisaamaan ekoja kisoja kauheeseen helteeseen Samojedin kaa. Mistähän johtuu, et Zero kasvattaa kauheen turkin aina kesällä??!!

Mulla on jo pää täynnä kaikkii ideoita. Kunhan saan liikkeet toimimaan ja voi1:n, ni ruvetaan hommiin. Häiriötreenejä, hankalia asioita, vireen säätelyä, erilaisia tilanteita... Jee, kesästä tulee upea! Alkusyksystä tavoitellaan ekaa evl1-tulosta ja loppuvuodesta juhlitaan TVA Zerppasta :) Tekis mieli suunnitella jo valiokakkua. Ehkä teen siihen kuorrutteella noutokapulan. Tai marsipaanista ruututötsät. Siitä tulee kyl upea. Ja musta-puna-keltaisia ruusukkeen muotoisia keksejä kaveriksi. Ehdottomasti aion kyl pitää bileet sen kunniaksi. Vaikeuksien kautta voittoon on nyt mottomme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.