Worst of the best - agilityvideoilta

Kattelin täs ajankuluksi vähän vanhoja agilityvideoita. Voi aaapuaaa, en mä muistanut, et me oltiin näin surkeita! Kaikkein pahimpia en kehtaa edes julkaista, muutaman ei-ihan-niin-pahan voin laittaakin :P Melkein kaikissa näkee, että Zero käy todella kuumana, eikä kunnolla keskity hyppäämiseen. Oma ohjauskin on usein tosi kökköä, mikä ei ainakaan auta asiaa.


Janakkalan kisat joskus. Alku on ihan tyypillistä Zeroa. Koira huutaa kurkku suorana ja rimat vaan kolisee. Suorilla menee ihan hyvin, niin kauan kun olen sen rinnalla/edessä, mutta kun jään taakse, se ei irtoa.


Tää on Helsingistä äitienpäivänä vuonna x. Kokeilen tos alussa toimiiko jos rauhoittelen koiraa ennen lähtöä, mut kuten näkyy ei kauheesti auta. Rimat kolisee ja ohjaus on tosi kökköö muutenkin. Jotenkin mulla meni itellä aina pakki sekaisin, ku tajusin et koiruus on niin kuumana, ettei kykene toimimaan normaalisti, ni sit mäkään en jotenkin viittinyt keskittyy ohjaamiseen, mikä taas pahensi Zeron turhautumista ja näin synty jatkuva oravankierre...


Tää taitaa olla Mikkelistä, yksiä vikoja kisoja kai. Alussa jo huomaa, et Zerolla on ihan erilainen asenne kuin aikaisemmin, vähän uikuttaa, muttei huuda kurkku suorana. Alku onkin aika nättiä, putkella mä möhlin ja sen jälkeen ohjaus hajoaa. Kepit ei oo yllätys, tuo oli tosi tyypillinen ongelma meillä, Zero ei osaa hakea keppejä vauhdista, en oo ikinä saanu opetettua sille kunnolla tuota. Lisäksi se tosi usein jätti vikat väliin, en yleensä hyväksynyt sitä ja otin uudelleen, mikä toisaalta oli kökköä ja koiruus kuumeni helposti sfääreihin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa