Voittajaluokan Kiki - Raaseporin rallikisat 13.6.

Pitkästä aikaa rallikisoissa, korkkasimme voittajaluokan. Snif, mun Pikkukiki ei ole enää kauhean pikkuinen, se on jo ihan tosi iso voittajaluokan Rallikiki! Karkeloissa kilpailtiin Uudenmaan piirimestaruuksista, joihin sain kerättyä joukkueen, uujee! Mä en normaalisti ole kauhean kova jännittämään rallikisoissa, mut kerrankin jopa vähän jännitti matkalla. Kauheasti ei olla treenattu, mä todella tarvitsisin ratatreeniä. 

Tuomarina Jaana Karppinen, rata oli mukava ja meille helppoja temppuja. 


Kiki oli vähän alivireinen ja hieman hiippaili, en oikein tiedä, mikä sitä vaivasi, kun kauhealla innolla oli kuitenkin menossa radalle. Puolenvaihtoa jalkojen välistä en saanut ennen rataakaan toimimaan ja nytkin jotain sekoili, joten siitä uusinta ja -3p. 

Heti seuraavassa kyltissä ohjaaja sekoili huolella ja tehtiin ylimääräinen istuminen ja urpo en tajunnut uusia. Tyhmät, tyhmät -10p (jota ilman oltais muuten voitettu kirkkaasti, huhhuh). 

-1p TVÄ kyltiltä 11 (270° käännös vasempaan oikealla seuratessa, eksyi matkalla liian kauas musta) ja toinen -1p TVÄ kyltiltä 14 (molemmat täyskäännös oikeaan, koira vasemmalla, en oo varma, mut ei ollut sujuva käännös, en oikein tiedä, miten tämä kuuluisi ohjata). 
Rata tuntui mun mielestä hirveän epätoivoiselta räpellykseltä ja varsinkin oikealla seuruu oli tosi halutonta ja löysää, laahusti mukana kaukana. Toki tää ei ole kovin vahvaa, aika huonoahan tuo sen oikealla seuraaminen ja käännöksiä ollaan treenattu tosi vähän. Ilmeisesti oli kuitenkin ihan kiitettävä suoritus, koska lopputuloksena 85 pistettä ja tuomarin paras -palkinto 😍Vähän tuli sellainen olo, että tätähän voisi jopa treenata välillä ja yrittää saada jokunen ratatreeni järjestettyä. Vähän kans kaipaisin vinkkejä noihin puolenvaihdoksiin. SM-kisat ovat Hyvinkäällä lokakuun puolivälissä, jospa koittaisi sinne saada joukkue kasaan. Siihen on vielä hyvin aikaa treenata ja ehkä me saataisiin joku koulutuskin järjestettyä. Toinen olisi ilmoittautua Sirken tokokurssille ja tehdä tokon sijaan rallia ja kysellä neuvoja noihin käännöksiin ja puolenvaihdoksiin. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa