Janakkala 21.8. TK2!!! Pisteet 175 ja 1. sija

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten:

Aika hyvä saalis yhdelle viikolle! :)


Olisin halunnut vielä sellaisen söpöstelykuvan, jossa Zero istuu ja roikottaa lelua suussa, mutta mallini oli hieman vastahakoinen. Joko se istui ja pudotti lelun, tai valui maahan ja söi lelua. Onks tää joku miesten juttu, et ei voi tehdä montaa asiaa yhtaikaa?!



Ja tätä mieltä Sara-neiti oli koko touhusta:


Mutta asiaan!

Kaiken kaikkiaan olen taas aika tyytyväinen, ihan hyvin tuo oli taas mukana. Pari kertaa sillä herppaantui keskittyminen ja se rupesi vilkuilemaan ympärilleen. Hyvin se kuitenkin taas skarppasi ja oli jälleen mukana, aikaisemmin koko loppuosuus olisi mennyt tässä kohtaa läskiksi, eli edistystä on tapahtunut... Pari pientä yllätystä tuli, seuraamisessa se ei jäänyt seisomaan, jouduin toistamaan käskyn. En tajua mikä oli vikana, yleensä se pysähtyy tosi hyvin ja vaikka olisikin superlaiskalla tuulella, niin pysähtyy silti, ikinä se ei vaan jatka seuraamista! Hypyn luoksetulo ei oikein onnannut, mutta lisää kohta. Tässä jokainen liike erikseen:

Paikallamakuu 10: Hieman vilkuili ympärilleen ja haisteli välillä ympäristöä (pystyin vähän kurkkimaan piilosta :P ), ei pienintäkään epäilystä kuitenkaan, etteikö olisi pysynyt. Ei tällä kertaa valunut lonkalle.

Seuraaminen 9: Juoksu tällä kertaa hyvä, pysyi kyydissä eikä erkaantunut. Saatoin itse liikkua hieman hitaammin kuin yleensä. Täyskäännös ei tuntunut hyvältä, vaikken tiedäkään miltä se ulkopuolisen silmin näytti, ei tainnut erkaantua erityisen paljon tms, saattaa olla omaa neuroosiakin... Hitsi, kun olis se kamera. Oikealle käännöksessä en tainnut ennakoida tarpeeksi, jäi vähän taakse. Pysähdys oli tosi hieno. Vasurille käännöstä ennakoi hyvin ja kääntyi sujuvasti. Viimeinen täyskäännös tuntui ihan hyvältä.

Maahanmeno 10: Oli hieno. Nopea maahanmeno, oli mukana koko liikkeen ajan hyvin. Palatessa nousi heti ja nopeasti.

Luoksetulo 9: Eka luoksetulo oli musta ihan ok vauhti, pysähdys liian hidas, tuli muutama askel ensin. Loppuluoksetuloon en ole erityisen tyytyväinen. Paljon nopeampi kuin aikaisemmin, mutta edelleen liian hidas. Loppuasento oli kuitenkin hyvä, tuli tarpeeksi lähelle, kerrankin =)

Seisominen 7: Joo, tässä tuli tosiaan se outo juttu, että jouduin toistaa käskyn. Pysähtyi kuitenkin äkisti tokalla käskyllä, tämän jos mitään haluaisin nähdä videolta. Pysyi hyvin, kun kävelin ohi, tämän on ymmärtänyt hyvin nyt. Lopussa ei mitään kummempaa.

Nouto 9: Lähti innokkaasti, palautus reippaampi kuin aikaisemmin, vaikka edelleen saisi vauhtia olla lisää. Loppuasento oli aika kamala, tuli tosi vinoon ja liian kauas. Kisan jälkeen kun otin tätä, meni taas tosi hyvin oikealle paikalle. Tääkin on ihme juttu, joka aina kisoissa tulee esille, vaikka treeneissä menisi kuinka hyvin. Noh, jotain kyllä keksin tähänkin...

Kaukot 8: Jouduin toistaa ekan maahan-käskyn!!! Siis mitä ihmettä?! Zero on aina tosi kuuliaisesti noudattanut tätä, mikä ihme sille tuli?? Se vaikutti sitä paitsi olevan vielä hyvin mukana, kun liikkeenohjaaja kysyi, onko ohjaaja valmis. Muuten kaukot oli ihan ok. Maahanmeno oli tosi hyvä, nopea ja innokas. Istumiset hivenen hitaammat, mutta ei mielestäni ongelmaksi asti.

Hyppy 8: Irtosi hyvin ja pysähtyi oikealle paikalle keskelle estettä, jee!! Istuminenkin tällä kertaa sujui ongelmitta, luoksetulo tosin oli hieman hankalampi juttu. Sanoin kom, kuten luoksetulossa, koska huomasin sen toimivan treeneissä paremmin kuin tule. Zero ei hievahtanutkaan, jouduin toistaa käskyn, sanoin tällä kertaa tule ja tuli nätisti, jopa loppuasento oli huippu. Onneksi tätä typerää hyppyä ei tarvitse murehtia enää ikinä! :D

Kokonaisvaikutus 8: No comment. Vaikkakin mielestäni yhteistyö sujui paremmin kuin viimeksi, liikkeiden välillä se oli mielestäni nopeammin taas mukana seuraavaa liikettä varten.

Nyt alkais sitten armoton treeni voivoi-luokkaa varten! Arvatkaas, olenko täpinöissäni! :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa