Pikatokoa

Eilen otin pikatreenit kotikentällä aamu- ja iltaohjelman välissä. Otettiin ruutua ilman nauhoja ja luoksetuloa stopilla.

Ruutua se ei taas hahmottanut yhtään. Vaikka oli kosketusalusta keskellä, se tarjosi ruudun tötsiä päättäväisenä. Näytin alustaa, sitten meni tosi hyvin, sen jälkeen tarjosi taas tötsiä. Se ei hahmota tuota neliötä ilman nauhoja, ei vaan hahmota. Lisäksi rupesin vähän huolestuneena miettimään, etten ole ikinä treenannut millään muilla nauhoilla kuin noilla mun hyvin ammattimaisilla Royal canin härpäkkeillä. Pitää varmaan hankkia jotain muutakin. Vähitellen alkaa muutenkin huoli painaa tuon ruudun suhteen. Välillä menee tosi hyvin, sitten taas se on aivan ulapalla koko homman kaa. Vielä kolme viikkoa aikaa saada se kuntoon :P Otin myös sivulta, ne meni hyvin, kun näytin kosketusalustaa. Tässä menee vaan vähän se idea koko puuhassa, tarkoitushan nimenomaan olisi, että koiruus itse älyisi tarjota oikeaa paikkaa, huoh... Täytyy kokeilla ruutunauhojen kaa tänään tai huomenna, luulen että ainakin auttavat hahmottamaan enemmän. Jos ei muu auta, niin kohta täytyy siirtyä joko huijaamismetetelmään tai läpijuoksuun :(

Luoksetuloa tein ensin suorana, se oli tosi hyvä ja vauhdikas. Sitten otin stopilla, se ei ollut ihan niin hyvä, otti muutaman askeleen ennen kuin seisahtui. Pitäisi vähän nähdä noita evl-suorituksia, jotenkin en ole varma, miten paljon liikkumista voisi hyväksyä. Totta kai haluaisin, että tuo eläin pysähtyy kuin seinään, mutta vaikkapa liukkaalla alustalla en haluaisi vaatia sellaista... Otin vielä suoran loppuun. Sitten kierrätin pari kertaa puuhökötystä ja otin sen yhteyteen stopin, se oli aika hyvä. Myös kierto itse oli aika hyvä, irtosi jo kaukaa ja oli tosi vauhdikas.

Tässä vaiheessa olimme molemmat läpimärkiä ja kuraisia, sillä vettä tuli taivaan täydeltä :) Aikakin loppui kesken, joten se oli sen pituinen tällä kertaa.

Ai niin, esineruutu täytyy nyt ihan aikuisten oikeesti ottaa käsittelyyn!!!! Pitää mennä joku päivä metsälle kokeilee!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa