Välikatsaus treenianalyysiin...

Paikallaolo: ei paljon treenattu, tosin toimii ehkä kuitenkin paremmin kuin luulin. Esim. eilen pysyi tosi nätisti, vaikka toinen koira treenasi keppejä vieressä. Se on jo jotain se.

Luoksetulo: Loppu parantunut huimasti. Nykyään jopa juoksee. Stoppi aika hyvä, edelleen toivoisin olevan nopeampi, mutta parantunut. Maahanmeno on hieno. Vireen säätelyyn olen oppinut kiinnittämään huomiota.

Jäävit: treenattu tosi pajon. Vähitellen alkaa tulosta näkyä eikä enää sekoita niin paljon. Liikkeellelähtöä ei treenattu juurikaan. Myös paikallaoloa pitää kerrata välillä, nyt paino on ehkä vähän liikaa ollut juuri noissa pysähdyksissä. Myös kisaliikkeenä en ole aikoihin ottanut.

Nouto: treenattava paljon enemmän!!!! Jäänyt nyt vähän taka-alalle, koska itse en tykkää tästä.

Hyppynouto: treenattu pallojen kaa. Toimii kivasti, myös vinoja heittoja ollaan otettu, nekin toimii kivasti. Tosin vahvistettava vielä paljon ja vähitellen siirrettävä oikeaan kapulaan myös, ainakin välillä treeneissä.

Metalli: Treenattava lisää, ehdottomasti. Vielä ollaan aika alkuvaiheessa. Yritän saada koiruutta kateelliseksi kapulasta, vielä se ei koske siihen. Olen vähän tykännyt unohtaa kapulan kaappiin, kun tääkin liike on itelle vähän epämieluisa.

Ohjattu: Eipä olla paljon edistytty viimeisestä. Edelleen pallot sivulla. Tällä liikkeellä ei ole kauheeta kiirettä, mutta silti voisi vähän enemmän tehdä tätäkin.

Tunnari: Edelleen aika alkuvaiheessa, nyt on kuitenkin jo useampi kapulainen. Treenattava lisää, kapulat niin helposti "unohtuu" kotiin. Toistaiseksi olen yrittänyt pitää erillään treeneistä, jotta vire olisi mahdollisimman alhainen.

Merkki: Hakee itse aika nätisti, vauhtimerkkiä olen treenannut aika vähän vielä, voisi vahvistaa lisää. Ihan lupaavalta vaikuttaa toistaiseksi.

Ruutu: Treenattu tosi paljon, mutta menestys vähän vaihtelee. Välillä pihalla kuin lumiukko, enkä tiedä mitä tekisi. Välillä taas oikein hyvä. En tiiä oikein tästä. Tuntuu, että se ei oikein opi oikeaa paikkaa...

Kaukot: Toimineet kivasti. Olen yrittänyt lisätä etäisyyttä, ihan nätit vaihdot tekee enimmäkseen, joskus käy äksidentti esim maahanmenossa saattaa joskus iskeä etujalat eteenpäin, mutta vähäsen pitää vielä vahvistaa, kyllä näistä hienot tulee!!

Muuta: Häiriötreeniä lisää, blaablaa, en jaksa nyt miettiä enempää. Muokkaan tätä joskus lisää...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.