Jatkoa rotanpelastusoperaatiolle

Rotanpelastuskomitea jatkoi treeniputkea illalla vielä extemporetokolla. Otin metallia, seuraamista, ruutua ja ruudun seuraamista.

Metallia otin lähinnä luovutusta. Tuntui siltä, et Zerolta alkaa vähitellen intokin löytyä. Ei lainkaan huonoa.

Seuraaminen oli aluks toooosi levotonta, en millään saanut palkattua oikeasta. Pomppi hulluna, seilas ja edisti. Huh karmeutta. Muutaman pätkän jälkeen vähän tasaantu, mut edelleen edisti. Otin sit pari rundia vasemmalle, siitä helpotti huomattavasti ja oikee paikka alko löytyy. Otin sit viel pari käännöstä kumpaankin suuntaan, olivat tosi hienoja ja hyvin käänty peppu.

Ruutu oli hieno, kerrassaan mainiota. Eka oli vauhtiruutu, pallo oli siel valmiina. Sit stoppasin ite, hieman jäi eteen. Sit paikan etsimistä lähempää, oli tosi nättiä. Sit päätin heittäytyä tyystin hulluksi, toin kaikki tötsät siihen ympärille ja uudestaan. Eipä haitannut Zeroa yhtään. Tällä kertaa ruudussa oli isot tötsät ja nauhat, joten eipä ollut hankalaa hahmottaa ruutua. Sitten heittäydyin vielä hullummaksi ja heittelin matkalle ruutuun tennispalloja, namipurkin, pehmorotan, hanskan ja metallikapulan. Ruutuun oikea pallo palkaksi. Ekalla kerralla oli ihan ulapalla, nouti vuorotellen jokaista esinettä. Sanoin tyynesti irti ja lähetin uudelleen. Lopulta eksy ruutuun ja siitä hirrrrmu palkka. Tokalla se kerran vähän koski yhteen esineeseen, sit meni ruutuun. Kolmannella meni suoraa päätä ruutuun, tosin aika hitaasti. Aika nopeasti se hiffasi mistä on kyse! Otin sit loppuun vielä vähän vauhdikkaamman suorituksen, en halunnu et lönkötilönkötiasenne jää päälle. Vietiin yhdessä pallo ja lähetin oiiiikein kaukaa. Oli nätti.

Ruudusta seuraamista väärältä puolelta pitää kyl treenata, hieman meinaa olla hankalampi. Oikea puoli ei oo niin paha.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.