Pikkuprinssi osaa

Zeron hakuharrastus on kohonnut uusiin sfääreihin: 

Uudet prinssipurkit ja Koivukylän halvinta kissanruokaa

Mun oma pieni söpöläinen <3
Lienee sanomattakin selvää, että oon saanut uutta hakumotivaatiota ja uutta uskoa mun pieneen hienohelmaan.

Eilen käytiin vepeilemässä ja otettiin vielä esineruutu ja paukku lopuksi.

VEPE

Zero treenasi ensin veneestä hyppäämistä, se oli vielä kuvia, joten odotin pientä empimistä. Zero hyppäsi kuitenkin kunnon molskahduksella heti ekalla kutsulla, sillä oli ihan älytön vire päällä. Koko treenin se oli jotenkin tosi hottis, treenaamattomuus ja lyhyet minilenkit on tehnyt tehtävänsä :) Seuraavaksi vientiä, otettiin ihan superlyhyeltä matkalta ensin. Ranta oli tosi loiva, ihan täydellinen tähän. Zero ei vielä joutunut uimaan esine suussa, vaan kahlasi vaan veteen veneen luo. Tajusi heti, kun annoin dummyn suuhun ja käskin viemään. Pari kertaa sitten kuitenkin karkasi veneen luo uudestaan, ilman lelua. Pitää olla ite tarkkana, ettei anna sen haahuilla omia reittejään. Kerran tais tiputtaa lelun ennen ku Emmi sai sen kiinni. Tätä pitää treenata lisää ja vähitellen lisätä etäisyyttä. Oli kuitenkin helpompi kuin olin kuvitellut =)

Lopuksi vielä veneen hakua, tämäkin tosi lyhyeltä matkalta ja Zero sai köyden omaksi, kun vene oli päässyt liikkeelle. Koska ranta oli niin loiva, Zero pääs jo kahlaamaankin ja kauheella raivolla rupes kiskoo venettä rantaan :D

Kaiken kaikkiaan tuntuu, että Zero on muutenkin edistynyt, se on hieman alkanut kuunnella, eikä hallintakaan ole enää yhtä päätöntä taistelua...

ESINERUUTU

Tallottiin metsään ohut kaistale. En yhtään muista, mihin oltiin jääty, kun en oo treenannu ikuisuuteen. Tehtiin sit niin, et Emmi vei esineen, kun Zero oli vähän matkan päässä. Se siis näki et jotain vietiin johonki, mut ei tarkkaan et minne. Se irtosi tosi nätisti ja peräti sinne, mihin lähetin. Se etsi tosi pitkään, käveli muutaman kertaan esineen yli ja kerran jopa sai hajun, mutta edelleenkään se ei osaa tarkentaa. Tätä pitäis kyl treenata nyt ihan huolella. Se teki töitä tosi kaukana musta, irtoominen ei selkeesti oo sille ongelma, jos sillä on joku motivaatio siellä. Se ei löytänyt, tuli pois ja lähetin uudelleen. Vähän ajan päästä tuli taas pois, menin lähemmäs. Jossain vaiheessa se oli ihan luovuttamassa, eikä suostunut enää lähtee. Mä juttelin sille ja sanoin et kyl sä osaat, ni sit se kaivoi viimeiset motivaationrippeensä kasaan ja löysi kuin löysikin esineen <3 Sit joku viel väittää, et koira ei ymmärrä puhetta :D Tehtiin sit perään toinen esine, tällä kertaa piilotin sen pinkin pallon. Motivaatiota sillä ainakin riitti ja voi sitä riemua, kun se löysi. Tää oli hyvä homma.

PAUKKU

Jälleen en ampunut kuin yhden, mä taidan nyt vähän aikaa tehdä näin ja sit jossain vaiheessa alkaa ampua kaksi aina, et oppis siihen, et kahden jälkeen tää sota loppuu. Zero oli juuri kierimässä jossain epämääräisessä asiassa, tuli hieman yllätyksenä se pamaus :DD Se vinkui ja oli levoton, kuten aina, mutta palautui tosi nopee. Huomasin kyllä vähän ajankin päästä, että sitä huolestuttaa joku, mutta se päällisin puolin vaikutti suht normaalilta perus-Zerolta. En kuitenkaan halunnut ampua toista, koska se olisi reagoinut siihen paljon voimakkaammin ja palautuminen olisi ollut tosi hidasta sen jälkeen.

Tällä hetkellä mua huolestuttaa hieman tokon kohtalo. Milloinkohan me ollaan viimeksi treenattu? Kisojakin pitäis jaksaa katella, mä en vaan oikeen tiedä, miten mä jatkaisin tästä ja mitä me treenattais. Zero tasan tarkkaan osaa kaikki liikkeet, hitto vie, jos se vaan haluaa!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.