Pystyssä on tokokenttä vielä

Pitkästä aikaa tokoilemassa, Simonkylän koululla töiden jälkeen. On tuo kyl kiva paikka ja mukavat ulkoilumaastotkin!

Testasin taas vähän kisanomaisia. Eka tein vähän niinku "kisavalmisteluu" eli otin eka ihan minipätkät seuraamista, palkka lelulla oikeesta paikasta, sit muutama istumista ihan ilman seuraamista ja sit lähetin ruutuun, jos oli pallo valmiina. Luoksaria otin takapalkal stoppia kerran. Sit vein Zeron autoon ja muutin ruudun ja luoksarin paikkaa. Tein eka liikkeen kisanomaisesti sit heti perään pätkissä, tai eritysesti sitä, mikä ei menny hyvin.

Luoksari

Oli ihan nätti, paitsi et loppu oli aika hidas. Otin lyhyeltä matkalta loppua (sivulle), sit palkkasin viel pari maahanmenoa, se kun oli viime kokeessa menny päin honkia.

Ruutu

Tyyppi ei nähny koko ruutua ja meni luoksarin merkkiä tarjoomaan. Ei menny sit ihan putkeen, en ottanu lainkaan kisanomaisesti, vaik just tätä oltas tarvittu kaikkein eniten kisanomaisesti. Otin sit läheltä vaan paikkaa, tarjos taas samaa vanhaa reunaa ja tötsää. Huoh, ruutu oli menny niin hyvin ja jo kuvittelin et se on tajunnu tän jutun. Noh, ens kerralla treenaan selkeillä merkeillä ja ruutunauhoilla. Nyt olin vaan piirtäny hiekkaan reunat.

Liikkeestä istuminen oli nätti, ei mitään ongelmaa missään. Tätä pitää muistaa tehdä käskytyksellä, nyt en ite hölissy ylimääräistä. Sama muute luoksarissa.

Zerppanen näytti jo hieman väsyltä, kieli ainakin oli maassa. Alunperin oli idea ottaa seuraamistakin, mut en sit nähny siinä kuitenkaan mitään järkee, ku ei oo käskytystä. eikä mul ollu nameja yllätys yllätys, ni en jaksanu alkaa vääntää. Ens kerralla tarttis kyl jonkun käskyttämään, sit otettas ainakin seuraaminen, luoksari, ehkä istu ja TUNNARI!!!

Mietin hetken, et tekisinkö viel esineruudun, mut ei tuol oikein oo sopivaa maastoo, kun menee niin paljon lenkkipolkuja ristiinrastiin. Pari kivanoloista, leikattua peltoa mä sen sijaan löysin, uskaltaiskohan mennä tallaa sinne jälki? Todennäköisyys, et joku urpo päästää koiransa syömään Zeron nappulat on tosin aika suuri...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.