Do it yourself: maailman halvimmat ruutunauhat

Kaipaatko ruutunauhoja, jotka ovat aina mukana, eivät paina paljon mitään eivätkä lähde lentoon, vaikka olisi kunnon syysmyrsky käynnissä? Tässä ohje, miten saat maailman halvimmat ruutunauhat tehtyä ihan itse:

Tarvikkeet:
         Kenkä (ihan mikä vaan käy, paitsi korkkareita en ehkä suosittele)
         Hiekkaa (löytyy treenikentältä)

Ruutunauhat piirretään hiekkaan ruututötsien väliin ja voilá, ruutunauhasi ovat valmiit. Maailman helpoimmat, nopeimmat ja pysyvimmät ruutunauhat.

Tämän loistavan pirkkaniksin avulla siirrytään itse treeneihin:

Metallia

Aikas sama ku viimeksi, eli pidettiin hauskaa, hihhuloitiin ja otin mä muutaman sivulletulonkin. Ei mun mielestä oo tässä vaiheessa oikein järkee hinkata koko liike, kun Zeroo kuitenkin ällöttää vieläkin metalli ja se osaa kyllä koko liikkeen. Mä siis hetsaan sitä kapulalla, annan sen suuhun tai vaihtoehtoisesti heitän muutaman metrin päähän. Palkka joko suoraan lelulla tai sit ensin sivulle ja sit vasta palkka.

Ruutu

Treenasin paikkaa alustalla. Oli aika hankalaa. Ei millään meinannut erottaa ruutua, kun oli pienet, punaiset tötsät ja aika olemattoman ruutunauhat. (=hiekkaan piirretty viiva :D ) Sit ku vähän vahvistin "nauhoja" ja näytin sille alustaa, niin alko löytyy. Meni hyvin pitkältäkin matkalta. Otin väliin yhden stopin, se meni oikein hienosti. Sit otin korjausta, mikä ei sit ollutkaan enää niin helppoa. Laitoin Zeron seisomaan ruudun taakse, viereen jne. ja laitoin ruutuun. Heti kun mä olin pidemmällä, se tuli pois, mua kohti. MUR. En oikein tiedä, onko se tyhmä vai tuhma. Loppuun vauhtiruutu.

Kaukot

Ai että nää on muuten mageet! Jokaikinen vaihto meni nätisti, etujalat ei juurikaan liikkuneet. Eka palkkasin joka välistä, vähitellen pidensin omaa matkaani. Sit otin muutaman ilman namia välissä, mut kehuin joka välissä. Pitäs tehdä sitäkin, et on hiljaa välillä, koska tässä vaiheessa se yleensä alkaa ennakoimaan. Oli kuitenkin tosi nättiä, hitsit kun nää on kyllä parantuneet! Eikä me olla ees treenattu kaukoja paljoa viime aikoina...

Seuraaminen

Meinas unohtua, mut otin sit lyhyen pätkän loppuun kuitenkin. Palkkasin lyhyistä pätkistä, paikka oli ihan hyvä ja seuraaminen tasaista. Lopuksi meinas valua eteen, vasemmalle käännös oli hankala ja tahmea.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.