Hienohelmat käyttää sadetakkia.

On tää kyl hullujen puuhaa. Sataa kaatamalla ja meikäläiset sen kun treenaa onnellisina.

Käytiin Ojangossa treenaamassa agilityä, ihan oikeeta agilityä :)

Eka tehtiin hyppytekniikkaa, korkeuden arviointia. Kolme ekaa rimaa oli jotai 20 senttiä ja etäisyys noin 6 jalkaa, sit vika oli hieman kauempana. Sitä rimaa sit nostettiin 50-55-60-65. Zerolla toimi todella hyvin, se hyppäs tosi nätisti eikä yhtään tiputtanut rimoja.

Sit tehtiin ihan suoraa, pallo edessä palkkana. Zerppa hyppäs tosi kauniisti ja rimoja ei tullu alas. Sit ku ite rupesin sählää, ni niitä toki tuli, mut Zero kyllä osaa.

Otin viel metallia hyppyjen ja putkien kautta, oli oikein kivaa, vaikka jouduttiinkin ihan lammikossa juoksee. Rapa vaan roisku, kun me päästiin vauhtiin!

Lopuksi viel tunnari. Zero oli tosi rauhallinen ja teki tosi kivasti ja huolella töitä. Ekalla kerralla se kuitenkin meinas jättää leikin sikseen, kun se oli mielestään käyny kaikki läpi, eikä kapulaa löytyny. Toi sit vaan ekan mahdollisen. Laitoin sit uudelleen, toi oikeen. Viel kolmas, tää oli hienoin kaikista.

On kyl hullujen puuhaa, treenata onnellisena, kun jääkylmä vesi virtaa vaatteiden alla ja tekis mieli vaan käpertyä saunan nurkkaan :)

Nyt lämmin kaakao, vaaleanpunainen viltti ja hyvä leffa. Siitä on lauantai-illat tehty.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.