Menestystarina jatkuu...

Zeron menestystarina jatkuu... 

Tiistaina tokoa

Kävin pitkästä aikaa Heurekan pihalla, tosi hyvä treenata välillä nurmikolla. 

Luoksari

Eka takapalkalla, oli tosi hyvä, tuli reippaasti, stoppi oli nopea. Toisen otin ylipitkältä matkalta, 40-50 metriä ja tulin vastaan pari askelta. Stoppi oli erinomainen. 

Seuraaminen

Palkkasin tosi lyhyistä pätkistä, lähinnä paikkaa. Oli tosi hyvää, paljon tasaisempaa kuin edellisillä kerroilla, aavistuksen alussa pomppi, mut sit tasaantu. Meni niin hyvin, et otin myös juoksuu ja pari käännöstä. Oli tosi nättiä. 

Hyppis

Tää oli hankala. Hypyssä ja noudossa ei sinänsä oo vikaa, mut luovutukses sekoilee. Tein eka muutaman toiston ilman hyppyy, ihan läheltä. Sit hyppyy, mut ei tajunnu yhdistää. Piti muutama kerta avustaa. Tätä pitää treenata lisää. 

Ruutu

Tää meni tosi hyvin :) Ekalla otin vauhtiruudun, pallon olin jo vieny ennen treeniä. Etsi tosi hyvin ruudun katseella ja oli ihan täysillä jo menossa. Zerppis selkesti tykkää ruudusta. Tokalla stoppasin ite, oli täydellistä. Ihan keskellä, hieman takaosassa, stoppas nopeasti ja jäi odottaa. Lopetin siihen sit. 

Kyl tää vielä saadaan toimimaan! 

Torstaina hakua, team Yllytyshullut jatko treenaamista, aamulla ennen luentoo pirteenä metsässä rämpimässä. Oltiin Sopulitiellä, kivan kallioista maastoo :P

Zero teki kaks haamua vasemmalle ja kaks jänistä oikeelle. Eka haamu, Zero meni ku rasvattu salama ja citykoirasta ei tietookaan. Zero katteli ukon suuntaan jo ennen ku mä näin sen heilumassa, mä luulen, et se oli saanu jo hajun siitä. 

Toka oli haamu, Zero vähän käänty vinoon ja ukko lähti samalla juoksee. Muuten oli hyvä. 

Kolmas oli takalinjalla, Zero oli selkeesti saanu hajun, mut mä pahuksen puupää en tajunnu lukee koiraa, vaan venasin, et ukko näkyis. Olis pitäny vaan lähettää, kyl mun pieni karvakasa osaa <3 Oli tosi hyvä, Zero meni taas ihan suoraan, eikä mistään hienostelusta taas jälkeäkään. Kyllä se on vaan niin pätevä pikkumies :) 

Vika ukko oli taas haamu, matka hieman pidempi ku edellinen. Ite lähetin hieman vinoon, mut Zerppa oli pätevä ja meni suoraan. Kyllä siitä vielä hakukoira tulee! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.