Testaamista koetta varten

Testasin Zerpan kaa liikkeitä. Otin kisanomaisesti liikkeet, mut palkkasin joka välissä.

Seuraaminen oli hieman levotonta, pomppi ja edisti. Huoh. Sain tasaantumaan hetken päästä, mä luulen et jos Zerolla on liikaa virtaa, ni seuraaminen on huonoa. Käännökset oli ok ja täyskäännös vasemmalle paljon parempi kuin muistinkaan :)

Istumisessa ei ongelmaa, oli nätti ja nopea.

Ruutu oli tosi hieno :) Juoksi täysiä sinne ja pysäytin täsmälleen oikein. Zerppa pysähty nopeasti ja meni reippaasti maahan. Seuraamista vois edelleen treenata lisää, ei hidastanu ajoissa ja kesti hetki, ennen ku haki seuraamaan.

Hyppynoutoa en ottanu kokonaisena liikkeenä, vaan vahvistin sivulletuloa, eka ilman hyppyy ja sit sen kaa. Sivulletulot on ihan kamalia, tulee vinoon, liian kauas jne. Osaa kyl korjata, mut ei tuu suoraan oikein. MUR.

Metallissa sama juttu, ja lisäks on jotenki tosi epävarma, kiikuttaa kapulaa hampaiden välissä, samaan tapaan ku ennen. Argh, millähän keinon tän sais paremmaksi? Oon tehny lähes pelkästään asennetreeniä ja sen sellaista viime aikoina ja silti...

Kaukot oli ihan supehienot, mä en muistanu et Zerppa on näin taitava! <3 Vaihdot oli tosi siistit, ei liikutellu etutassuja yhtään ja oli tosi hienoa. Jee, joku sentään toimii.

Tunnari oli jotenkin tosi epävarma. Mä tein eka oman piilotusta, meni hyvin. Sit tehtiin vaikee tunnari, kapulat oli ihan lähekkäin. Meni tosi hyvin, Zerppa teki tosi tarkkaa työtä, eikä lähminyt muita kapuloita. Sit tehtiin ihan perustunnari, tää taas meni huonosti, nosteli oman heti, mut pudotti ja tarkisti muut. Seuraavalla toistolla se nosti ja jäi tuijottaa mua, halus multa varmistuksen ja lisäks lääppi muita kapuloita. En viitsinyt jättää tähän ja tehtiin viel yks, tää oli hyvä, mä kehuin sitä heti ku nosti.

Luoksaria en enää tehny, ku oli liian pimeetä ja Vantaalla taas joku ihme säästökuuri, ettei valoja voi sytyttää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.