Back on track again!!!!

Piiiiitkästä aikaa päästiin taas Zerppasen kaa tokoilemaan!!! :D :D

Kauheesti on kyl raukka unohtanut, samat asiat on hankalia, jotka ei ennenkään toiminu ja joita ollaan täs koko talven ja kevään treenattu...

Tehtiin kaikki liikkeet kisanomaisesti, Emmi liikkurina ja Jenni kameranaisena. Joka liikkeen jälkeen palkka. Putkeen kaikki, ilman taukoo.

Seuraaminen tuntui kauheelta, vaik Emmi sanokin, et oli ihan nättiä. Kontakti herppaantui kans.
Liikkeestä istu oli hieno.
Hyppynouto oli ihan kiva, paitsi et vähän meinas ennakoida liikkurin käskyn.
Metallinoudossa possuili, tiputti metrin ennen mua, jouduin käskyttää uudelleen.
Ruutu oli ihan, et en oo ikinä kuullutkaan, ei yhtään tajunnu. Sit tuli pois, mun luo, pysäytin, lähetin uudelleen, ei miiitäään hajua.
Tunnarissa teki kivasti töitä, mut oli epävarma. Merkkas ja lääppi omaa heti, mut oli epävarma ja alko sit turhautuu. Toi oikean lopulta.
Kaukoissa vähän ite sekoilin, muuten ihan nätit. Eikä noussu ekalla! Murrrr!!!!!
Luoksari oli kauheeta possuilua, ei pysähtynyt, sain toistaa, silti pysähty hitaasti. Maahanmeno ihan jees. Juoksi aivan liian lujaa. Loppu tosin oli suht reipas.
Sivulletulot oli melkein joka kerta vinot, sain huomauttaa koko ajan. Muuten se oli tosi innokkaasti mukana ja teki töitä kivasti. Oli kuitenkin epävarma, jäi usein odottamaan ja kysymään et ihan oikeastiko.

En jaksa nyt pelleillä kameraohjelman kaa ja sitä paitsi akku on aika finaalissa, ni en saa ladattua videota. Mut lupaan laittaa joku päivä.

Seuraavaksi pitääkin tehdä uusi treenisuunnitelma. Näköjään saadaan aloittaa aikalailla samasta pisteestä kuin alkuvuonna...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Agikisat Riihimäki 12.10.

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa