Mr. and ms. Nolife esittäytyy.

Hello, long time no seen vai miten se ny meni. Eipä oo mitään tapahtunu aikoihin, en oo uskaltanu kauheesti mitää treenata ennen fyssarin tuomiota. Tänään se pitkään ja hartaasti odotettu fyssariaika sit olis, tutulle fyssarillemme <3. Se parhaiten osaa sanoa, miltä Zerosen muskelit näyttää aikaisempaan verrattuna.

Oon täs katellu jo tokokokeita ja BH-kokeita. Kyllä, ihme on tapahtunut ja vihdoin ja viimein aion ihan oikeesti tehdä sen. 9.6. olis Helsingissä Harri Laisin koe, sieltä napataan VOI1, sen jälkeen 12.6. olis Tuusulassa BH, sinne siis. Tiukka tuomari ilmeisesti, mut eiköhän mun aina niin mallikkaasti joka tilanteessa käyttäytyvä mustavalkoinen kauhukakara fifini pääse siitä läpi...

Mennyt viikko on ollut aika tylsää Zerppasen mielestä. Vähän pidempiä lenkkejä ollaan sentäs tehty ja meidän rakas joenranta on nyt täysin sulanut ja hieman jopa kuivunut mudasta. Siellä ollaan käyty. Viikonloppuna käytiin kotona ja sain vihdoin ja viimein lopultakin mun pyörän siskoni pyörän roudattua Vantaalaan. Tosin ekan kerran ku pyöräilin kouluun, ni vaihteet alko kiukkuilla ja jouduin polkee isommalla vaihteella puolet matkasta. Mur. Sorry armas systeri, mut en tykkää sun pyörästä! ;( Eikä pyörä ilmeisesti tykkää musta. Joskus ku uskallan ni vois kokeilla jotai lyhyttä lenkkiä Zerppapossusen kaa.

Vappukin meni hyvin railakkaissa merkeissä, eli kotona patologian kirjan ääressä, teekupponen kädessä. Vapun jälkeen nimittäin oli heti tentti. Tokavika tänä vuonna!!! Näitä tenttei on kyl riittänyt ja oon aika poikki. Välillä en voi olla miettimättä mitä täällä teen :P Miks en vois vaan kouluttaa koiria ja kisata ja koulutella lisää koiria? Oon ihme koulufriikki, ku kaikki tentitkin pitää tehdä kahteen tai kolmeen kertaan. On se niin kivaa tuo tenttien rustaaminen. Niin kivaa, että osan saan tehdä ensi vuonna vielä uudestaan, jee.

Valitan sekavaa postausta. Mun ja karvapeppusen elämässä ei oikeesti tapahdu tällä hetkellä mitään, kuten huomaatte. Paitsi et saatiin lahjakortti kylpylään!! Ystävät <3 <3

Jes, tschüs ja niin edelleen. See ya.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.