Epä-citykoira vauhdissa :)

Zerppa kävi pitkästä aikaa pelastamassa eksyneitä ihmisiä metsästä. Oltiin Pyymoosantiellä siellä paint-ball-radalla. Maasto oli sellaista suht selkeetä, mutta kauheesti kalliota, kuoppia ja koloja, joten koiruuden kannalta suht haastavaa...

Eka ukko oli vasemmalle etukulmaan ääniavulla. Haamuja en voinut ottaa, koska näkyvyyttä ei ollut tarpeeksi. Tää meni aika kivasti ja Zerppa oli kerrankin aika epä-citykoira :)

Toka ukko oli oikealle jänis. Zeppis lähti hieman vinoon ja tuli vinosti jänikselle, eikä tää ehtinyt kauheen kauas juosta. Maastoon nähden Zero kuitenkin eteni hienosti, siinä kohtaa oli aika haastavaa maastoa ja jänis oli jossain 30 metrissä.

Kolmas oli taas vasemmalle, tällä kertaa suora pisto. Tää oli outo, välillä olis kiva tietää, mikä sillä pyörii päässä... Se lähti tosi kivasti suoraan ja just ennen ukkoa kääntyi voimakkaasti taaksepäin. Kun kutsuin takasin, sain huutaa monta kertaa, joten motivaatio sillä ainakin on kohdallaan :) Sit mä lähtetin uudelleen ja tällä kertaa teki ihan täydellisen piston, ihan suoraan ja löys heti. Zerppa on hassu <3

Neljäs oli haamu oikeelle, aika näkyvää, mut ei kuitenkaan ihan citykoiramaastoa. Zerppa eteni kuitenkin tosi nätisti. Tuntu et sillä nenäkin toimi, koska se eksy hieman liian pitkälle, mut kivasti sit löysi ukon viidestäkympistä. Muutenkin tuntuu, et se on edistynyt! Kyllä siitä vielä hakukoira tulee :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.