Pitkästä aikaa tokohiiri vauhdissa

Zerppaeläin on kyl aika kultainen tokokaveri. Silmät kiiluen se mennä kiitää ympäri kentän lelu suussa :)

Tehtiin eka paikallaoloa, heittelin palloja ympäri ämpäri, mut se ei ollut moksiskaan. Katto hyvin keskittyneenä muualle :D Sit ku toin pinkin pallon, ni peppu kerran vähän nytkähti. Sit menin piiloon, mut se jäi hienosti kököttämään sinne. Kesti kyl hyvin häiriön, vaikka mä hetsasin sitä...

Seuraavaksi häiriöseuraamista, laitoin pallojen lisäks myös ruututötsiä. Eka vähän kyttäs, mut pian oli tosi nättiä seuraamista. Palkkasin lyhyistä pätkistä. Zero oli tosi innoissaan ja käytti vartaloa tosi hyvin, vasemmalle käännökset oli upeita, tuntu et se liikkui ihan ku höyhen :)

Merkkiä treenasin ihan pallon avulla, käytiin eka yhdes viemässä ja sit mä vein ite, meni kivasti, vaik pari kertaa hieman jäi etsimään merkkiä. Oli ehkä hieman hämärää. Paikkaa otin ihan läheltä, ite liikuin ja palkkasin ku etsi oikean kohdan. Oli tosi hieno, liikkui aktiivisesti ja tajus idean.

Lopuksi viel ohjattua pallojen kera. Eka vaan kaksi palloa, sit kolme. Meni superisti, yhtään ei erehtynyt, eikä edes vilkaissut keskipalloa.

Olipa kivaa treenata pitkästä aikaa, oli tosi hyvä fiilis sekä mulla että Zerpalla ja tuntu että me pidettiin hauskaa yhdessä :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Erikoisjäljen FH1 säännöt

Tokon sääntötulkinnat ja yleisimmät virheet kokeissa

Valkkuryhmän treenit 1.8.